Iti multumim. Da, tie, cel care citesti acum!

Iti multumim. Da, tie, cel care citesti acum!
S-a mai dus aproape un an. Am crescut impreuna, si tu, dar si noi. Te-am bucurat cu evenimente interesante, cu pictoriale incendiare, sau te-am plictisit cu filme vechi si cu stiri enervante. Dar am invatat mereu cate ceva si iti promitem sa devenim din buni, in si mai buni. Acum, inainte sa pleci in concediu, vrem doar sa-ti multumim ca ai fost alaturi de noi si in 2011. Si sa-ti uram Sarbatori Fericite, alaturi de cine vrei tu, asa cum vrei tu.
Distribuie pe Facebook

Zilele cu aglomeratie pe sosele si trafic mare pe site incep sa dispara. Si asta pentru ca tot mai multa lumea pleaca in concediu, la relaxare, la liniste si zapada. Tocmai de aceea, ne-am gandit la tine. Iti multumim ca ai fost alaturi de noi inca un an si iti multumim in avans ca vei fi cu noi si in 2012.

Fie ca te-ai amuzat la ceea ce ai gasit pe site, fie ca ai invatat ceva nou, sau pur si simplu te-ai informat, ai vandut sau ai cumparat ceva, 4Tuning a fost pentru tine un loc in care te-ai intors iar si iar. Asa ca pentru 2012 iti promitem chestii noi si mai interesante, mult mai amuzante si mai educative, ca sa ramai alaturi de noi in continuare.

Echipa 4Tuning iti multumeste ca i-ai fost alaturi in 2011. Iti uram un Craciun Fericit, un An Nou cat mai bun, plin de realizari, si sa ai parte numai de ce ai nevoie si de ceea ce-ti doresti! Si daca cumva se amana sfarsitul lumii si la anul, sa ne vedem sanatosi si in 2013!

Iti multumim. Da, tu cel care citesti acum!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2011