Justitia i-a obligat sa plateasca 5.800 de euro dupa ce magarul lor a muscat dintr-o masina de peste 300.000 de euro

Justitia i-a obligat sa plateasca 5.800 de euro dupa ce magarul lor a muscat dintr-o masina de peste 300.000 de euro
  • Proprietarii unui magar au fost obligati la plata a 5.800 euro
  • Animalul lor a muscat dintr-un McLaren de peste 300.000 euro
  • Patrupedul a confundat automobilul britanic cu un morcov
Distribuie pe Facebook

Un caz mai putin obisnuit a fost finalizat zilele acestea la o judecatorie din orasul german Gießen. Un magar pe nume Vitus a fost gasit vinovat de muscarea unei masini in valoare de peste 300.000 de euro.

Un caz mai putin obisnuit face zilele acestea inconjurul lumii. Totul s-a intamplat la mijlocul lui septembrie 2016, insa abia acum s-a dat verdictul. Este o poveste despre cum proprietarii unui magar pe nume Vitus sunt obligati sa plateasca 5.800 de euro dupa ce animalul lor a muscat dintr-un McLaren.

Dar sa o luam cu inceptul. In urma cu aproximativ un an, cam prin aceasta perioada de timp, un barbat pe nume Markus Zahn isi parca pretiosul McLaren in valoare 310.000 de euro in preajma unui tarc de animale. De cealalta parte a gardului se afla Vitus, un magar... ca toti ceilalti magari, cel mai probabil.

Vopsit intr-o nuanta atragatoare de portocaliu, automobilul britanic a fost confundat de saracul patruped cu un morcov. Drept urmare, a muscat din partea posterioara a masinii, avariind astfel vopseaua. Cand au fost pusi in fata faptului implinit, proprietarii lui Vitus au dat-o cotita.

Au inceput prin a-i spune lui Markus Zahn ca ar fi trebuit sa isi parcheze pretiosul McLaren intr-un alt loc. Ba chiar au mers atat de departe incat i-au sugerat ca, poate, nu este totusi vina magarului. Intr-un final, cazul a ajuns pe masa judecatoriei din orasul german Gießen care, zilele acestea, a dat verdictul.

Proprietarii lui Vitus au fost obligati de instanta sa plateasca reparatiile automobilului britanic. Reparatii deloc ieftine, de 5.800 de euro, insa nici nu se putea altfel tinand cont ca avem de-a face cu o masina in valoare de 310.000 de euro. Iar acum toata lumea se intreaba ce se va intampla cu saracul patruped...

Magar si McLaren

Magar si McLaren

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2017