Masina de politie fara becuri pe frana si replica agentilor care face de ras Politia Romana

Masina de politie fara becuri pe frana si replica agentilor care face de ras Politia Romana
  • Politistul ar trebui imediat sanctionat
  • Astfel de politisti fac de ras institutia MAI
  • Agentii filmati nu respecta multe reguli rutiere
Distribuie pe Facebook

Nu e niciun secret ca noi incercam cat putem sa luam apararea Politiei Romane, pentru ca lucrurile s-au schimbat in ultimii ani si se vede o imbunatatire a comportamentului angajatilor MAI. Dar mai vine cateodata un asemenea clip care ne confirma ca inca exista in sistem angajati cu sechele comuniste care trebuie sa fie concediati de urgenta.

In Romania, daca vezi un Logan de politie cu ambele faruri functionale, este deja o minunte. Asa ca este absolut "normal" ca stopurile pe frana sa aiba si ele aceeasi problema. Doar ca, atunci cand nu iti merge niciunul din cele 3 stopuri pe frana, avem o problema. Una grava, deoarece, conform legii, in astfel de situatii, soferul ramane fara certificatul de inmatriculare si primeste amenda... Unde mai pui ca pot muri oameni?

Nu este cazul agentilor din Targu Mures care sunt la bordul unei Dacia Logan de politie cu numarul MAI 26574. Trecem peste faptul ca in momentul in care incepe deplasarea, soferul, pesemne increzator in uniforma pe care o poarta, nu se mai sinchiseste sa dea semnal, si ajungem in momentul in care observam ca masina condusa nu are niciun bec din cele 3 de la stopurile pe frana... functional.

Nu am fi avut nicio problema daca agentul, in momentul in care este atentionat de soferul masinii din care se filmeaza, ar fi raspuns diplomat si elegant: Multumim ca ne-ati atentionat, vom remedia problema de urgenta! Sunt si ei oameni, bugetele de intretinere auto sunt mici, greseli se pot intampla. Insa raspunsul absolut mitocanesc al politistului ne-a facut sa reactionam.

Politistul roman, caruia, din pacate, nu i se vede fata, ca i-am fi facut o reclama si mai serioasa cu nume complet, ii raspunde soferului ca luminile de frana sunt pe intrerupator, de aia nu merg. Adica un raspuns din spatele blocului, la caterinca, la bascalie, luand peste picior o observatie eleganta a unui sofer, menita sa atraga atentia asupra unui lucru grav ce poate duce la accidente mortale. Dar nu, politistul, in prostia lui crunta, cel mai probabil un agent mai in varsta care habar nu are sa comunice cu oamenii si care inca are sechele din trecut, s-a gandit ca el este legea, el e smecher, el este miezul din dodoasca. Jenant, domnule agent!

In cazul in care nu stiati, daca nu iti merg becurile pe frana, risti sa omori oameni. Cum? Nimic mai simplu. Ajunge ca politistii sa conduca autospeciala MAI 26574 noaptea, ca doar politia mai face treaba si noaptea, si sa vina din spate un alt autoturism care sa nu vada cand masina de politie incetineste, ca nu are stopuri pe frana. In acel moment, se intampla doua lucruri: masina intra in cea de politie sau, cel mai probabil, pentru ca vede in ultima secunda autospeciala fara stopuri, trage brusc de volan si intra in pom. Pac-Pac, uite asa, intr-o secunda, politia omoara un om. Doar pentru ca nu are bani de becuri si pentru ca mizerabilul de politist e prea arogant sa-si recunoasca greseala. Penibil!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2016