Masina de politie Lotus Evora S a ramas in pana pe autostrada

Masina de politie Lotus Evora S a ramas in pana pe autostrada
Masina de politie pregatita sa prinda orice bolid care alearga pe autostrada a... picat. La kilometrul 25 de pe autostrada Bucuresti-Pitesti, masina a ramas in pana.
Distribuie pe Facebook
Duminica, politistii de la directia rutiera, care au supravegheat autostrada Bucuresti - Pitesti, au avut de furca cu vitezomanii. Dar mandria lor, micuta masina Lotus, i-a lasat cand le era lumea mai draga.
Si s-a produs si o tamponare in lant, provocata de un sofer baut. Din fericire, nimeni nu a fost ranit grav, insa circulatia pe sensul de intrare in Capitala a fost complet paralizata pana cand a fost curatat locul accidentului.
Politistii au instalat 4 radare in cascada pe Autostrada Bucuresti Pitesti. Pe la kilometrul 25, trasa pe dreapta, se afla cea mai noua achizitie a agentilor, un Lotus.
Aflam ca masina, din pacate, nu este in misiune speciala, ci asteapta o echipa de specialisti in mecanica. Din cauza unei erori semnalate la bord, agentul care o conducea a fost nevoit sa o traga pe dreapta. La orice semn, bolidul de 80.000 de euro trebuie oprit.
Si, de parca asta nu ar fi fost de ajuns, in scurt timp se de alarma: la kilometrul 16 a avut loc o tamponare in lant. Soferul unui autoturism a pierdut controlul masinii, a lovit parapetul care desparte sensurile de mers si s-a rasucit pe sosea, izbind un microbuz in care se aflau mai multi cetateni bulgari.

Soferul unei dubite care venea din spate nu a apucat sa franeze si a tamponat si el autoturismul. Nimeni nu a fost grav ranit, insa cel care a provocat accidentul o sa aiba multe explicatii de dat: etilotestul a indicat 0,53 miligrame de alcool pur pe litru in aerul expirat. Barbatul va ramane fara permis, iar politistii i-au intocmit dosar penal.

Lotusul de politie a ramas in pana

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2011