Masina din piese LEGO care merge cu aer a fost construita in Romania!

Masina din piese LEGO care merge cu aer a fost construita in Romania!
  • Un roman si un australian au creat un Hot Rod din peste 500.000 de piese LEGO
  • Proiectul celor doi este complet functional si poate atinge o viteza maxima de 30 km/h
  • Propulsia este asigurata de patru motoare orbitale, care functioneaza pe baza de aer
Distribuie pe Facebook

Peste 500.000 de piese, un motor care functioneaza pe baza de aer comprimat si design inspirat de Hot Rod-urile americane. Acestea sunt principalele caracteristici ale celui mai nebunesc proiect din LEGO creat vreodata, un proiect... Made in Romania!

Un inventator roman si un antreprenor australian au facut recent echipa pentru a da nastere unuia dintre cele mai nebunesti proiecte auto (si nu numai) vazute vreodata. Astfel, dupa mai multe saptamani de munca, Raul Oaida si Steve Sammartino au ajuns sa prezinte lumii intregi probabil primul si singurul Hot Rod complet functional, realizat din piese LEGO - peste 500.000 la numar.

Punctul principal de atractie al acestei impresionante creatii? Propulsia cu patru motoare orbitale, ce numara nu mai putin de 256 de pistoane, care functioneaza pe baza de aer comprimat si care promite sa asigure o viteza maxima de pana la 30 de kilometri pe ora! Si mai impresionant de atat este insa faptul ca nebunescul proiect a fost construit integral in Romania, acesta fiind livrat in Melbourne abia atunci cand a devenit realitate.

Asadar, acestea fiind spuse, te invitam sa arunci o privire in aceasta super galerie foto pentru a admira in detaliu reusita romanului nostru, in timp ce in filmuletul de mai jos poti urmari la treaba impresionanta creatie.

Sursa: http://www.superawesomemicroproject.com/about/

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Masina din piese LEGO, care merge cu aer
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 19 Decembrie 2013