Masina pe care nu o poti cumpara decat daca esti tras la sorti

  • Masina pe care nu o poti cumpara decat daca esti tras la sorti
  • Nu este niciun fel de gluma sau exagerare!
Distribuie pe Facebook

O masina pe care o poti cumpara doar daca esti tras la sorti de compania producatoare? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare!

Anuntata in ultima parte a iernii trecute, noua Honda Civic Type R Limited Edition ocupa un loc fruntas in topul celor mai exclusiviste masini ale planetei. Principalul argument in acest sens il reprezinta productia totala de doar 1.020 de unitati.

Oferita la nivel global, respectiva creatie va fi comercializata pe anumite piete intr-un numar atat de mic incat compania producatoare a luat decizia de a organiza o tragere la sorti pentru stabilirea cumparatorilor. Si nu este niciun fel de gluma.

Se intampla in Australia, acolo unde peste 700 de persoane vor sa puna mana pe una dintre cele numai 19 masini Civic Type R Limited Edition pe care Honda are de gand sa le vanda. La preturi incepand de la echivalentul a peste 42.000 de euro.

Tragerea la sorti va avea loc in cursul lunii noiembrie, iar fericitii castigatori ai tombolei vor fi invitati sa semneze un contract cu unul dintre dealerii locali. Si, de asemenea, sa plateasca un avans considerabil, de aproximativ 5.000 de dolari.

In ceea ce priveste noua Honda Civic Type R Limited Edition, reamintim ca masina construita in doar 1.020 de unitati ofera o motorizare turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si 306 sau 320 CP sub capota. In functie de piata de desfacere.

Principala atractie nu o reprezinta insa fisa cu caracteristici a unitatii de propulsie, ci minusul de cateva zeci de kilograme rezultat in urma eliminarii anumitor dotari. Si, totodata, setarile speciale ale suspensiei, plus sistemului de directie.

Honda Civic Type R Limited Edition

Honda Civic Type R Limited Edition

Honda Civic Type R Limited Edition

Honda Civic Type R Limited Edition

Honda Civic Type R Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Honda Civic Type R Limited Edition
mai multe