Masinile celebritatilor care au fost cumparate de fani pe Ebay

Masinile celebritatilor care au fost cumparate de fani pe Ebay
  • Masini care le-au apartinut actorilor
  • Cantaretii si-au vandut masinile pe internet
  • Rapperii americani, posesorii celor mai luxoase vehicule
Distribuie pe Facebook

Desigur, stim cu totii ca pe eBay gasesti absolut orice iti pofteste inimioara, e un adevarat paradis al cumparaturilor atat pentru shopahoolici, cat si pentru colectionari ciudati. Cu toate astea, omu' de rand isi ia cate-o pereche de incaltari de-acolo, vreun ceas sau cel mult un gadget. De fapt, pun pariu ca nici macar 1% dintre cititorii nostri nu si-au cumparat o masina sau un motor de pe eBay. Chiar daca stiti ca puteti face asta. Totusi, astea-s lucruri fine pe care trebuie sa le vezi cu ochii tai, sa le simti cum accelereaza, sa le-auzi cum torc.

Ei, dar sa presupunem c-am fi cu totii niste magnati care nu stiu ce sa faca cu banii. Eventual ca mai avem si oarece trasaturi de groupies postmodernisti. Si eventual cate-o dragoste prin lumea Hollywoodului. Ei bine, in scenariul asta s-ar putea sa ne gandim sa cumparam masini de pe eBay, cu conditia sa fie excentrice, scumpe si sa fi apartinut unor mari nume din lumea filmului sau a muzicii. Pacat ca deja au facut-o altii inaintea noastra. Iata cat au platit pentru astfel de mofturi si cu ce bolizi se pot lauda:

1. Mercedes-Benz 600 Pullman

Regele Rock'n'roll-ului si-a cumparat, in 1969, una dintre putinele masini pe care le-a folosit timp de mai multi ani, un Mercedes-Benz 600 Pullman. Pretul acesteia a fost de 5.500 de dolari, suma pe care faimosul Elvis Presley a platit-o in rate, pe parcursul a trei ani. "Efectul celebritatii" este extrem de vizibil in acest caz, de vreme ce masina a fost ulterior vanduta pe eBay pentru nu mai putin de 750.000 de dolari. Cine-a cumparat-o sigur habar n-are cum e sa traiesti "In the Ghetto", zic.

Masinile celebritatilor

2. Chevy NAPCO

Pe Tim Allen il stim din filmele alea cu Mos Craciun care se redifuzeaza-n fiecare an si concureaza cu "Singur acasa", chiar daca n-au avut niciodata parte chiar de aceeasi notorietate. Pesemne ca haiosul actor e pasionat de masini si detine o colectie impresionanta printre care se regasea, pana de curand, si o camioneta Chevy NAPCO din 1957. Nu stim exact cu cat a fost vanduta, asa ca putem doar sa presupunem ca a putut sa-si cumpere cel putin un Ferrari cu "maruntisul".

Masinile celebritatilor

3. Aston Martin DB9

Personajul Jack Bauer din "24" e pe lista celor mai cunoscuti 50 eroi din televiziune, conform TV Guide. Actorul Kiefer Sutherland nu e mai putin excentric decat insusi eroul pe care-l intruchipeaza, asa ca un Aston Martin DB9 nu e deloc o surpriza pentru colectia lui de masini. Pus in vanzare pe eBay, bolidul asta chiar a facut pe cineva sa se simta precum un super-erou.

Masinile celebritatilor

4. Lamborghini LP640

Si iata inca unul dintre cliseele americane confirmate in viata reala: rapperul indragostit de lux si stralucire. Colectia lui Rick Ross include un Lamborghini Murcielago, un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe, un Mercedes-Benz S-Class, un Ferrari 458 Italia si un Mercedes-Benz CLS, asta doar din ce stim noi si dupa ce a decis sa-si vanda pe eBay celebrul Lamborghini LP640.

Masinile celebritatilor

5. Mercedes G55

Sa tii, cu adevarat, pasul cu familia Kardashian nu e lucru usor, iar asta poate fi confirmata de actualul-fost-actual partener al lui Kourtney, Scott Disick, care a schimbat masinile ca pe sosete pentru a tine stafeta sus. Ce-i drept, nu suntem siguri ca are suficient de multi fani sau ca macar are vreunul care sa-i plateasca la suprapret bolidul scos la vanzare pe eBay.

Masinile celebritatilor

6. Corvette

N-a apartinut chiar catelusei Laika, in cazul careia controversele si teoriile conspiratiei sunt mult mai reduse, dar acest Corvette din 1967 a purtat pe sosele o alta celebritate despre care stim c-a fost in spatiu: Neil Armstrong. Fie luna plina, fie luna noua, nu poti spune despre acest om, respectiv despre masina sa, ca n-ar fi legendare.

Masinile celebritatilor

7. Ferrari 550 Maranello

Apropo de legende, din batrani se povesteste ca insusi Charlie Sheen ar fi decis sa-si vanda frumosul Ferrari 550 Maranello pentru a plati nunta cu Denise Richards. Avand in vedere istoricul personajului, putem spune ca nu ne surprinde prea tare aceasta decizie proasta.

Masinile celebritatilor

8. Porsche Panamera

Sylvester Stallone si-a pastrat cumpatul in privinta pretului atunci cand si-a pus Porsche-le in vanzare si n-a taxat suplimentar amprentele lui de pe volan. Asa ca fericitul cumparator - cati s-ar putea lauda c-au condus masina lui Rocky?! - n-a platit decat 90.000 de dolari.

Masinile celebritatilor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Masinile celebritatilor
mai multe