Mergeau cu 100 km/h pe autostrada cand, deodata, au primit FLASH-uri sa elibereze banda. Erau mult prea inceti pentru aceasta masina

Mergeau cu 100 km/h pe autostrada cand, deodata, au primit FLASH-uri sa elibereze banda. Erau mult prea inceti pentru aceasta masina
  • Cum se vad 330 km/h dintr-o masina care circula cu doar 100 km/h?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!
Distribuie pe Facebook

Cum se vad 330 km/h dintr-o masina care circula cu doar 100 km/h? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!

Acompaniat de un V8 cu doua turbine si pana la 612 cai pe ambele punti, actualul Mercedes-AMG E 63 ocupa un loc fruntas in topul celor mai rapide masini (de serie) ale planetei. Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora poate dura chiar si numai 3.4 secunde!

In cazul de fata insa, rolul principal ii revine unui exemplar modificat de specialistii companiei germane GAD Motors. Din nefericire, valorile exacte ale benzinarului cu o capacitate de patru litri nu reprezinta decat o mare necunoscuta, dar clientii sunt asteptati la atelierul din Fellbach cu pana la 960 de cai, potrivit site-ului oficial.

Revenind, asadar, la subiectul acestui material: cum se vad 330 de kilometri pe ora dintr-o masina care circula cu o viteza de peste trei ori mai mica, de numai 100 de kilometri pe ora? Raspunsul il aflam chiar din urmatorul video, experimentul ce nu ar trebui incercat acasa fiind realizat pe Autobahn.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2021