Metoda inedita prin care un dealer Skoda incearca sa vanda modelul Superb

Metoda inedita prin care un dealer Skoda incearca sa vanda modelul Superb
  • Un dealer Skoda din Irlanda incearca sa vanda modelul Superb printr-o metoda inedita
  • Showroom-ul cu pricina le ofera mai intai clientilor posibilitatea de a testa un BMW Seria 5
  • Cea de-a treia generatie a berlinei cehe porneste in Romania de la suma de 20.938 de euro
Distribuie pe Facebook

Un dealer Skoda din Irlanda a gasit o metoda cel putin inedita pentru a promova noul Superb: le ofera potentialilor clienti un test drive comparativ cu... BMW Seria 5.

Cauti un automobil nou si spatios, care sa nu coste chiar o intreaga avere? Segmentul medie cuprinde numeroase optiuni demne de luat in seamna, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Superb fiind doar unul dintre aceste nume.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 20.938 de euro, berlina ceha masoara peste 4.86 metri in lungine si ofera un ampatament de aproximativ 2.841 milimetri. Drept urmare, nu este de mirare ca portbagajul se lauda cu o capacitate de incarcare de 625 litri.

Un alt argument in favoarea noii Skoda Superb il reprezinta gama de motorizari variata, clientii avand la dispozitie unitati turbo pe benzina si motorina, dotate cu un total de patru cilindri si capabile sa ofere pana la 280 de cai putere.

In plus, in functie de sistemul de propulsie si dotarile alese de cumparator, cea de-a treia generatie a berlinei cehe este disponibila inclusiv alaturi de o transmisie automata cu dublu ambreiaj (si sase sau sapte rapoarte, dupa caz), respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala.

Vestile bune continua si la nivelul listei cu echipamente standard, noua Skoda Superb anuntand inca din versiunea de baza o multitudine de airbag-uri pentru sofer si pasageri, dar si tehnologia Front Assist ce aplica franele automat in caz de urgenta.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici aerul conditionat, geamurile electrice, computerul de bord sau radio-MP3-player-ul cu display color si, totodata, tactil, de cinci inch. Alte detalii includ faruri cu halogen, stopuri cu LED-uri si sistem de monitorizare a presiunii in pneuri.

Asadar, cea de-a treia generatie a berlinei cehe reprezinta alegrea ideala pentru cei care vor un automobil nou si spatios, care sa nu coste chiar o intreaga avere. Ba chiar mai mult de-atat, un dealer Skoda din Irlanda are atat de mare incredere in potentialul ultimului Superb incat le pune la dispozitia clientilor... un BMW Seria 5 pentru un scurt test drive si comparatie ulterioara.

Skoda Superb vs BMW Seria 5

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 11 Aprilie 2016