Ne-am putea insela, insa asta pare a fi cel mai tare joc cu masini din urmatoarea perioada. In plus, va avea si o versiune pentru PC

Ne-am putea insela, insa asta pare a fi cel mai tare joc cu masini din urmatoarea perioada. In plus, va avea si o versiune pentru PC
  • Ne-am putea insela, insa asta pare a fi cel mai tare joc cu masini din urmatoarea perioada
  • In plus, va avea si o versiune pentru PC
  • Premiera mondiala a fost programata chiar pentru aceasta toamna, respectiv 9 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a fost programata chiar pentru aceasta toamna, respectiv 9 noiembrie.

Iti mai aduci aminte de seria Forza Horizon de la Turn 10 Studios si Playground Games? Ultima luna a toamnei lui 2021 va marca debutul unui nou joc capabil sa tina cu ochii lipiti de ecrane atat amatorii, cat si profesionistii.

Anuntat in weekend-ul care tocmai s-a incheiat, urmatorul titlu va fi lansat la data de 9 noiembrie, iar actiunea se va desfasura intr-un peisaj de vis Mexic, ce include chiar si un vulcan activ!

Oferta exacta in materie de masini nu reprezinta decat un mister, insa respectiva lista va cuprinde si nume precum Mercedes-AMG One. Plus Land Rover Defender, Ford Bronco, Koenigsegg Jesko, Mitsubishi Lancer Evolution.

De altfel, primul trailer oficial al noului Forza Horizon 5 mai aduce in prim plan si un Chevrolet Corvette de ultima generatie, Porsche Taycan, McLaren 720S, Rimac Nevera si multe altele.

Noul joc video, care poate fi deja precomandat, este disponibil atat pe consolele Xbox One si Xbox Series X|S, cat si pe PC-urile cu sistemul de operare Windows 10. Preturile de vanzare pornesc de la suma de 49.99 dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021