Noul model de Mercedes CLK55 AMG. Bate la fund orice BMW M3!

Noul model de Mercedes CLK55 AMG. Bate la fund orice BMW M3!
  • Noul Mercedes CLK55 AMG a fost pozat complet necamuflat in Australia
  • Autoturismul in cauza intruchipeaza, de fapt, un Holden Cruze modificat
  • Sedanul respectiv a primit inclusiv prize de aer laterale a la BMW M5
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Mercedes CLK55 AMG a fost surprinsa pentru prima oara in teste, complet necamuflata! Ultimele zvonuri sustin ca viitorul automobil german va bate la fund orice BMW M3!

Asamblarea lui a luat sfarsit acum mai bine de sapte ani, insa este pe cale sa revina! Vorbim despre noul Mercedes CLK, model surprins de curand complet necamuflat intr-o parcare din Australia.

Prototipul automobilului german de inalta performanta arata exact ca un Holden Cruze, insa nu te lasa pacalit: siglele de la nivelul grilei frontale, respectiv capota portbagajului nu au cum sa minta!

Nimeni nu stie inca ce motor se ascunde sub capota viitorului CLK55 AMG, dar prizele de aer de pe aripile fata ne asigura ca va fi ceva serios. Cel putin un V8 de 5.4 litri si 347, ca generatia anterioara.

Intr-un final, un mare mister ramane si data la care Mercedes va demara productia acestui prototip surprins de curand intr-o parcare din Australia. Pana atunci, modelul in cauza ar putea reprezenta o sursa inspiratie pentru persoanele care vor sa isi modifice propriul Holden Cruze.

Noul model de Mercedes CLK55 AMG

Noul model de Mercedes CLK55 AMG

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2017