Nu si-a permis un Lamborghini, asa ca a printat unul. Uite Aventador-ul care costa cat o Dacie!

Nu si-a permis un Lamborghini, asa ca a printat unul. Uite Aventador-ul care costa cat o Dacie!
  • Un american si fiul sau au printat impreuna un Lamborghini Aventador
  • Proiectul se afla in desfasurare de mai bine de un an si jumatate
  • Automobilul a primit sub capota un motor de Corvette cu doua turbine
Distribuie pe Facebook

Sub capota, copia bolidului italian ascunde - montata central, ca in cazul originalului - o motortizare V8 de 5.7 litri si provenienta Corvette C5. Cu doua turbine pentru o doza extra de performanta.

Un fizician care se ocupa cu proiectarea de sisteme laser pentru cercetari stiintifice ar putea fi onorat cu distinctia de Tatal Deceniului dupa ce a acceptat provocarea fiului sau de a construi un Lamborghini Aventador in propriul garaj. Totul a inceput cu o cursa in jocul video Forza Horizon 3 si a continuat cu o imprimanta 3D.

Dupa mai bine de un an si jumatate, bolidul italian este mai aproape ca oricand sa paseasca pe strazi. Nu insa in compania unui V12 de 6.5 litri is 700 CP, asa cum se intampla in cazul originalului, ci alaturi de o unitate V8 de 5.7 litri si provenienta Corvette C5, echipata cu doua turbine pentru o doza extra de performanta.

Pozitionat central, ca la Aventador-ul construit de Lamborghini in Sant'Agata Bolognese, motorul replicii realizate cu ajutorul unei imprimante 3D se bucura de serviciile unei cutii de Porsche 911. Alte detalii includ suspensie ajustabila pe aer, discuri de franare de dimensiuni generoase si chiar... geamuri electrice.

Sterling Backus afirma ca intreaga distractie a costat, cel putin pana la momentul de fata, undeva in jurul a 20.000 de dolari, insa nu regreta nicio clipa faptul ca a acceptat provocarea fiului sau. Ba mai mult decat atat, fizicianul din SUA a publicat pe internet proiectul pentru persoanele care vor sa intre in aceasta hora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2019