O batranica a fost surprinsa de radar gonind cu 238 km/h intr-un Porsche decapotabil

O batranica a fost surprinsa de radar gonind cu 238 km/h intr-un Porsche decapotabil
  • O batranica a fost surprinsa de radar gonind cu 238 de kilometri pe ora intr-un Porsche decapotabil
  • Femeia, in varsta de 79 de ani, este proprietara unui Boxster GTS cu 330 de cai putere sub capota
  • Aceasta a fost amendata cu suma de 4.000 de euro si, totodata, a ramas trei luni de zile fara permis
Distribuie pe Facebook

Scuza femeii in varsta de 79 de ani, proprietara a unui Boxster GTS cu 330 de cai putere sub capota, i-a lasat muti de uimire pe oamenii legii.

Cazul unei batranici din orasul belgian Namur a luat prin surprindere intreaga lume. Femeia, in varsta de 79 de ani, a fost adusa recent in fata unui tribunal pentru o fapta mai putin obisnuita.

Potrivit presei locale, aceasta a fost surprinsa in 2016 gonind cu 238 de kilometri pe ora intr-un Porsche decapotabil. Un Boxster GTS, mai exact, cu motor de 3.4 litri si 330 de cai putere sub capota.

Batranica si-a recunoscut fapta insa, chiar si asa, nu a scapat de amenda. Chiar daca avea un cazier curat, femeia in varsta de 79 de ani a primit din partea autoritatilor o amenda de 4.000 de euro.

De asemenea, aceasta a ramas si fara permis de conducere pentru o perioada de trei luni de zile. Drept urmare, va avea suficient timp la dispozitie pentru a reflecta asupra a ceea ce a facut.

"Conduceam chiar eu insumi. Nu am putut dormi in acea noapte asa ca am decis sa fac o plimbare pentru a-mi limpezi mintea", a declarat batranica din orasul belgian Namur in fata judecatorului.

Asa cum precizam si anterior, femeia in varsta de 79 de ani este posesoarea unui automobilul marca si modelul Porsche Boxster GTS. Acesta ofera o motorizare in sase cilindri, de 3.4 litri si 330 de cai putere.

In configuratia de top, decapotabila germana are nevoie de numai 4.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima depaseste - cu putin, ce este drept, 280 de kilometri pe ora.

Porsche Boxster si Cayman GTS

Porsche Boxster si Cayman GTS

Porsche Boxster si Cayman GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Boxster si Cayman GTS
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2017