O duduie pe ciuperci si mescalina s-a gandit sa testeze un Renault Twizy

O duduie pe ciuperci si mescalina s-a gandit sa testeze un Renault Twizy
  • Test drive cu Renault Twizy
  • Masina este 100% electrica
  • Domnisoara este VJ la MTV
Distribuie pe Facebook

O cheama Oana Tache si cica ar fi fost si ea prezenta la emisiunea aia cu foamea din jungla, asa ne spune lumea. Este om de televiziune si, de curand, vlogger auto. Prima sa masina testata fiind un foarte minuscul Renault Twizzy.

Nu conteaza daca vei consuma ciupercute sau cactusi halucinogeni*. Dar cert este ca daca o vei face, te vei apuca de astfel de review-uri auto. Sau asa ni se pare noua ca s-a urcat la volanul micului Twizy electric duduca Oana Tache, la sfarsitul celor 2 minute de drive-test acerb si migalos. Ce-i drept, nu suntem nici fanii fenomenului de prezentare a unui autoturism in 50 de filme a cate juma' de ora, banala cheie de contact avand propriul serial... Dar parca nici astfel de filmulete nu stim unde sa le incadram.

De acord, importatorii sunt dispusi sa lase pe mana presei si a vedetelor automobilele in speranta ca au vizibilitate si astfel cresc sansele ca un client sa se numere printre miile de gura-casca. Si orice proiect care isi propune sa prezinte domeniul auto, indiferent de abordare, trebuie apreciat pentru curaj si tentativa de sustinere a unei industrii nu foarte infloritoare...

Cand vad un blogger care in aceeasi zi scrie despre branza de burduf, dildo-uri cu pedale, masini si reduceri de Black Friday, e limpede pentru toata lumea ca acel individ este expert absolut in orice domeniu. Dar e de inteles fenomenul blogging care a luat ochii agentiilor de PR. La fel si cel de vedetism, persoane care nu prea fac nimic, dar au milioane de urmaritori pe retelele de socializare, iar importatorii, companiile, agentiile si piaristii sar cu mocangeli. Ca deh', e o vedeta dom'le!

Presa auto e la pamant. Sunt de acord. Daca m-as gandit sa cumpar un automobil nou nu as citi nicio publicatie romaneasca. Nu de alta, dar ii stiu pe cei din domeniu care nu au treaba cu masinile. Ei vor doar sa se plimbe gratis cu masinile de test si sa haleasca un piscot. Dar si astia sunt de inteles, oarecum... ca asta e domeniul, astia sunt oamenii. Insa dupa ce am vazut acest clip, sa-mi sara plombele daca am inteles ceva. In afara de faptul ca poti face un review, cel putin video, fara cap si coada, daca esti fumat. Sau pastilat.

Dar cine suntem noi sa judecam? Mai bine ne cerem scuze pentru remarcile tendentioase si va lasam pe voi sa judecati. Noua ne place, dar voua?

*asa ni se pare, nu avem confirmarea ca domnisoara chiar a consumat ceva!

Distribuie pe Facebook
mai multe