Pagani Huayra made in China: Copia care nu pacaleste pe nimeni

Pagani Huayra made in China: Copia care nu pacaleste pe nimeni
  • Una dintre primele replici de Pagani Huayra vine din China
  • Copia imita o versiune Roadster a supercarului italian
  • Detaliile cu privire la propulsie lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Chiar daca ziua in care iti vei permite un Pagani Huayra nu va veni cel mai probabil vreodata, asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa te hazardezi si sa arunci cu banii intr-o . replica prost realizata, care oricum nu va pacali pe nimeni. Si daca tot veni vorba despre acest subiect, ei bine... avem si un caz concret.

Designul ce imbina armonios forma si functionalitatea, motorizarea cu 12 cilindri in V, doua turbine si 730 CP, respectiv numarul redus de exemplare construite au transformat modelul Pagani Huayra intr-o adevarata capodopera a lumii auto.

Pretul de achizitie este insa unul pe masura caracteristicilor tehnice si estetice, un exemplar al supercarului italian putand atinge chiar si suma de doua milioane de dolari in cazul in care clientul "exagereaza" cu doleantele si preferintele sale.

Replica Pagani HuayraReplica Pagani Huayra

Replica Pagani Huayra

Asadar, ca orice alt automobil de teapa sa, modelul Pagani Huayra va ajunge pe strazile planetei si sub forma unor replici mai bine sau mai prost realizate, una dintre primele copii ale capodoperei din San Cesario sul Panaro venind din China.

Nu avem nici cea mai mica idee cu privire la materialele utilizate la constructia acestui "exemplar" al supercarului italian, insa este cat se poate de clar ca nu s-au folosit nici titanul, nici fibra de carbon, precum la original.

Apoi, sarind peste calitatea propriu-zisa a proiectului, nu putem spune lucruri prea frumoase nici macar despre aspectul estetic, modul in care au fost creionate liniile si formele caroseriei ducandu-ne cu gandul la... desene animate.

Replica Pagani Huayra

Replica Pagani Huayra

Replica Pagani Huayra

Tinem sa apreciem totusi imaginatia de a fabrica o replica a unui Pagani Huayra Roadster (inca) inexistent, nu inainte insa de a ne face griji cu privire la acea foita de sticla (?) ce se vrea a fi luata in serios ca si parbriz.

Informatiile cu privire la aceasta copie a supercarului italian se opresc pentru moment aici, ceea ce inseamna ca nu avem nici un fel de idee despre ce anume se ascunde sub capota. Ar putea fi chiar un V12 bi-turbo de 6.0 litri si 730 cai putere, cine stie...

Replica Pagani Huayra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Replica Pagani Huayra
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2014