Ploaia din Singapore transforma masinile luxoase in amfibii

Ploaia din Singapore transforma masinile luxoase in amfibii
Si in Singapore exista zone de lux, cu multe magazine exclusiviste si vile extrem de scumpe. Cam asa se intampla si cu zona numita Orchard Road, unde dealtfel este si aceasta parcare subterana. Si, cum era de asteptat, parcarea este plina cu tot felul de Supercaruri si masini luxoase. Insa atunci cand ploaia isi face de cap, nimeni nu are ce face... Cu atat mai putin masinile cu garda la sol de cativa centimetri.
Distribuie pe Facebook

Un cartier de lux din zona Orchard Road, numit St. Regis Residences are parcarea privata subterana plina de "clienti" precum Lamborghini Gallardo, Ferrari 458 Italia sau Porsche GT3 RS. Insa atunci cand vine ploaia si canalizarea este infundata, apa nu are unde sa se duca decat printre rotile masinilor. Si cum se poate intampla si la case mai mari, iata ca si in acest caz masini de peste 100.000 de Euro au facut cunostinta cu apa din canalizare, peste nivelul admis.

Ploaia transforma masinile luxoase in amfibii, in Singapore Ploaia transforma masinile luxoase in amfibii, in Singapore

Pe langa cele mentionate mai sus, cateva Audi, un Rolls-Royce Phantom, un Aston Martin, mai multe BMW si un Maserati GranTurismo au intrat la apa. Evident, printre alte zeci de masini nu asa de norocoase si de scumpe precum aceste bijuterii pe 4 roti. Poate singurul care a zambit usor cand a vazut isprava a fost proprietarul unui Mercedes G-Klasse... Cert este ca pana la retragerea apelor, nimeni nu are ce face. Doar daca deschizi usa, si toate interioarele acelea din Alcantara se duc pe apa sambetei. Dar asa cum ii sta bine unei tari care se respecta, proprietarii vor fi despagubiti fara doar si poate.

Ploaia transforma masinile luxoase in amfibii, in Singapore Ploaia transforma masinile luxoase in amfibii, in Singapore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ploaia transforma masinile luxoase in amfibii, in Singapore
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2011