Premiul pentru cea mai originala evacuare merge sigur la posesorul acestui Audi A4

Premiul pentru cea mai originala evacuare merge sigur la posesorul acestui Audi A4
  • Acest A4 are, de departe, cel mai original sistem de evacuare
  • Modelul german a primit o evacuare in forma logo-ului Audi
  • Omul nostru merita un premiu doar pentru aceasta modificare
Distribuie pe Facebook

Daca ar participa la un concurs care pune accentul pe originalitatea modului in care se termina sistemul de evacuare, soferul acestui Audi A4 ar castiga fara emotii competitia.

ABT, MTM sau Oettinger sunt doar cateva dintre companiile germane de tuning care s-au asigurat ca posesorii vechiului Audi A4 B6 au la dispozitie absolut tot ce le trebuie in cazul in care vor sa isi modifice automobilul din parcare.

La randul ei, marca din Ingolstadt a lansat pe piata chiar si o versiune de inalta performanta - S4, in speta - pentru persoanele care ar fi dorit sa experimenteze un motor V8 de 4.2 litri si peste 340 CP intr-un model de clasa medie.

Niciuna dintre aceste optiuni nu l-a satisfacut insa pe proprietarul urmatorului Audi A4, care parca a vrut sa castige un concurs organizat pentru cel mai original sistem de evacuare atunci cand a inceput sa isi modifice exemplarul propriu.

Altfel nu ne explicam de ce, in loc sa opteze pentru unul dintre pachetele vizuale dezvoltate fie de marca din Ingolstadt, fie de care o companie germana de tuning a preferat sa 'inventeze' un ornament... cu totul si cu totul atipic.

Evacuare Audi A4

PS: Legenda spune ca, in urma noii evacuare, asemanatoare logo-ului companiei germane din Ingolstadt, acest Audi A4 se bucura de o putere maxima mai mare cu aproximativ 20 CP decat la momentul parasirii liniei de productie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2017