Sefii de la Mercedes, Audi si BMW vor rade in hohote la vederea acestui film. Greselile incredibile pe care le face o Tesla cu Autopilotul activ

Sefii de la Mercedes, Audi si BMW vor rade in hohote la vederea acestui film. Greselile incredibile pe care le face o Tesla cu Autopilotul activ
  • Sefii de la Mercedes, Audi si BMW vor rade in hohote la vederea acestui film
  • Greselile incredibile pe care le face o Tesla cu Autopilotul activ
Distribuie pe Facebook

Intrat pe contrasens, tras de volan fara motiv si la un pas sa loveasca, in lateral, un camion. Sunt numai cateva dintre greselile pe care le face un Model Y lasat sa se conduca de unul singur - cu functia Autopilot activa, pe strazile din Boston.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ trei ani, prima Tesla Model Y din istorie nu mai necesita niciun fel de introducere. Disponibila la vanzare inclusiv pe piata din Romania, la preturi ce pornesc de la peste 60.000 de euro, potrivit datelor de pe site-ul local, respectiva masina pune la dispozitia clientilor sai doua versiuni de motorizare - ambele cu cate doua motoare.

Optiunea ideala pentru cumparatorii care se tem de posibilitatea de a ramane fara baterie in mijlocul pustietatii, varianta Long Range promite sa parcurga pana la 533 de kilometri cu numai o singura incarcare. Cunoscuta sub indicativul Performance, configuratia de top impresioneaza in special prin timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h: 3.7 secunde.

Aceeasi prima Tesla Model Y din istorie se mai poate lauda - de asemenea, si cu un sistem de rulare autonoma extrem de avansat, tehnologia Autopilot promitand sa transforme condusul intr-o simpla formalitate. In teorie, urmatorul material video - ce a fost filmat pe strazile din Boston, scotand la iveala cateva greseli copilaresti, pe care nici macar un sofer incepator nu le-ar face.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2022