Si-a reparat masina de lux in spatele curtii. Cum arata acum automobilul care costa zeci de mii de dolari de nou

Si-a reparat masina de lux in spatele curtii. Cum arata acum automobilul care costa zeci de mii de dolari de nou
  • Un american si-a reparat acasa pretioasa Tesla
  • Omul nostru a folosit materiale din natura, precum lemnul
  • Un nou impact posterior ar duce la un dezastru
Distribuie pe Facebook

O fotografie care surprinde reparatia 'pe genunchi' a unul automobil de lux face zilele acestea inconjurul internetului. Despre ce este vorba, mai pe indelete, in randurile urmatoare.

Echipata cu un sistem de propulsie complet electric, actuala Tesla Model S nu este nici pe departe una dintre cele mai accesibile masini ale momentului. Ba dimpotriva: in versiunea de top P100D, creatia companiei din Silicon Valley depaseste cu mult 100.000 de dolari.

Chiar si persoanele care opteaza pentru varianta de baza 75D au de platit un minim de 950 de dolari in fiecare luna, timp de 36 de luni. Iar aceasta dupa ce au achitat un avans de 6.645 de dolari si, totodata, nu au bifat niciuna dintre optionalele deloc ieftine oferite de marca americana.

Dupa cum subliniam si mai sus, actuala Tesla Model S este genul de masina pe care cea mai mare parte din populatia planetei nu si-o va permite in veci. Drept urmare, este complet normal sa te gandesti ca impresionanta creatie din Silicon Valley va fi tratata asa cum se cuvine de proprietarii sai.

Nici vorba de aceasta. Intr-o fotografie publicata pentru prima oara pe forumul reddit si care face in prezent inconjurul internetului, una dintre unitatile cu propulsie complet electrica ale companiei din Silicon Valley apare cu partea posterioara reparata 'pe genunchi', cel mai probabil in spatele curtii.

Povestea din spatele starii in care se afla aceasta Tesla Model S lipseste cu desavarsire, insa nu exista niciun fel de explicatie plauzibila pentru materialele folosite de proprietarul masinii americane. Pe bune acum: cine foloseste placaje din lemn la ceva care costa zeci de mii de dolari?

Un singur lucru este mai grav decat reparatia suferita de impresionanta creatie a companiei din Silicon Valley. Faptul ca aceasta Tesla Model S sa fi fost / sa fie scoasa in plin trafic; un nou impact din spate ar avea in conditiile date consecinte mult mai serioase decat si-ar putea imagina cineva...

Tesla Model S reparata cu lemn

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2017