Si-a transformat masina de 700 CP in maneta pentru Xbox. Acum joaca toate simulatoarele auto dintr-un Lambo Aventador!

Si-a transformat masina de 700 CP in maneta pentru Xbox. Acum joaca toate simulatoarele auto dintr-un Lambo Aventador!
  • Un fan inrait al jocurilor video si-a transformat masina in maneta pentru Xbox
  • Omul nostru si-a legat la consola Microsoft propriul Lamborghini Aventador LP700-4
  • Modelul italian ascunde sub capota un motor V12 de 6.5 litri si aproximativ 700 CP
Distribuie pe Facebook

Un fan inrait al simulatoarelor auto si-a transformat masina de 700 CP in maneta pentru Xbox. Acum joaca toate titlurile noi-noute dintr-un Lamborghini Aventador!

Un fan inrait al jocurilor video a devenit faimos in lumea intreaga dupa ce si-a transformat propriul automobil in... maneta pentru Xbox One. Situatia este cu atat mai interesanta cu cat omul nostru detine un Lamborghini Aventador.

Exact, modelul de gala al companiei din Sant'Agata Bolognese, pe care italienii l-au echipat cu un propulsor in 12 cilindri. Montata central, unitatea de 6.5 litri genereaza o putere maxima de 700 CP si lucreaza alaturi de un sistem 4x4.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h. Noul Lamborghini Aventador este disponibil la vanzare atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Roadster.

Modelul de gala al companiei din Sant'Agata Bolognese a primit de curand un binemeritat facelift. Clientii automobilului italian cu propulsor in 12 cilindri au acum pe maini 740 CP, insa performantele au ramas neschimbate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2017