Styling interior de exceptie: Renault 1310 4x4 de Buzau!

Styling interior de exceptie: Renault 1310 4x4 de Buzau!
Mori de ciuda, Aston Martin! Daca pana acum am vazut interioare exceptionale, piele Nappa, Alcantara, cusaturi manuale, bordul imbracat in piele de vacuta crescuta in Elvetia, pe campii fara garduri din sarma ghimpata, miros imbietor de iasomie in habitaclu, curatenie, perfectiune si armonie... iata ca cineva din Buzau a reusit si mai mult! RESPECT!
Distribuie pe Facebook

Iar ne vedem nevoiti sa debutam cu urmatoarea fraza: inainte sa inceapa lumea sa arunce cu pietre, zicand ca proprietarul masinii de mai jos a muncit de s-a rupt sa ajunga la un astfel de rezultat uimitor, senzational, exceptional, minunat, trebuie sa stiti ca toata aceasta ironie are un singur scop: sa nu cumva sa te apuci si tu, sau prietenii tai, de un asemenea proiect, riscand sa devii sursa de bascalie a celor din jur.

Dupa acest "disclaimer", haideti sa vedem despre ce e vorba. Un Renault 1310, ca doar asa scrie pe geam si are emblema de Reno, care, ciudat... se vinde la rubrica Dacia 1310! Ahaaaaa, deci e o Dacie deghizata in masina! La exterior, avem tunnnning de performanta, cu flacari albastre de la soba, tauri pe oglinzile laterale si badichit extrem, aerodinamic, evacuare din titan (a cumparat-o de la unu' din Titan), jante de aliaj usor si doua eleroane din carton, scuzati, din carbon...

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Renault 1310 4x4 este o editie foarte limitata produsa de casa franceza, numai pe parcursul a catorva luni din anul 1990, masina alegandu-si ea clientii, exact ca un Ferrari Enzo FXX. Adica daca nu aveai deja in sopron un Oltcit (care sa adaposteasca cel putin 10 capete de gaini cu pui), doua motorete Mobra care sa porneasca la prima pedala si o Dacia 1300 (cu roti, volan si portiere optionale), nu aveai ce sa cauti la usa dealerului, cerand un Renault 1310 4x4 de Buzau!

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Despre motor??? Pfaileeeeeeiiiiii, cumetre! Chiar daca numarul de inmatriculare este inselator, si ai putea jura ca are doar 02 Horshi-Pauari, afla ca masina este una de curse, cu motor Renault RS, filtru sport marca De KK-EN, carburator Edelbrock si intercooler ARKS, sau ce scrie pe ala acolo... Aaaa, e radiator, mi scusi! Cert este ca masina are undeva pe la 65 de cai putere, asta si datorita evacuarii cap-coada din teava de gard a vecinului, de 70 mm.

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Ok, de acord. Am vazut si alte masini mai reusite la exterior, poate doar la expozitii ce-i drept, sau in reviste. Am vazut si masini cu mai multa putere, o performanta mai buna, o tinuta de drum ceva mai stabila, la fel, doar la masinile de WRC, dar nu in Romania. Deci nu putem sa bagam mana in foc ca aceasta masina este cea mai tare din Romania! Insa un lucru putem sa-l spunem cu certitudine: la styling interior, masina face sa roseasca orice bolid de lux italian, german sau american. Nu are rival!

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Tot citesc in ziare de cate violente se tot intampla in judetul Buzau. Cica oamenii se inarmeaza ca sa-si faca singuri dreptate, poti sa-i condamni? Asa si domnul care si-a scos la vanzare aceasta podoaba. Bata de lemn din dotare, e la loc de cinste, in portiera pasagerului. Tot la Buzau cica se fac si cei mai buni carnati de oaie, care se mananca doar cu ceapa si usturoi, uneori si cu mustar si hrean. Dar la cat de gustosi sunt, pe atat de multe efecte secundare au... Adica... aerul devine mai incarcat. Tocmai de aceea, Renault 1310 off-road vine din fabrica cu 30 de odorizante, de toate marimile si aromele, montate strategic la schimbator, la cotiera, la oglinzi (chiar si cele exterioare), pe bord, volan, oriunde.

Styling interior de exceptie: Renault 1310, unicat, full de full, in sfarsit, de vanzare!!

Camera "marchearriere"? Avem. Ecrane marca Elsidi? Din plin. Un palm de pe vremea filmului Dallas, montat la impresie? Cum sa nu? CD-uri cu Chopin, Debussy si Mozart? Evident, numai BEST OF! Car-audio cu care a castigat cele mai ravnite premii de sunet din Romania, datorita celor 30 twittere si celor 51 de boxe, luate de pe casetofoanele alea cu glob lucitor in mijloc, de se invarte... Presuri din aluminiu, cotiera musamalizata, volan de un albastru oceanic si ochelari de soare. Opaaaa, deci omul nostru se pregateste s-o stearga la mare! Asta da TUNNING!

Iata ca se poate si in Romania! Tuning de exceptie, calitativ, unicat, bengos, BOSS de BOSS, De Puta Madre Traficante. Nu exista semne Nike, iti vine a crede? In rest, masina are de toate, ca orice bolid care se respecta. Insa, spre fericirea multora dintre noi, masina e de vanzare!!!!! Trebuie sa ne grabim, pentru ca licitatia incepe de la 1150 de Euro. Si anuntul suna cam asa:

Dacia 1310,an fabricatie 1990,proprietar,acte in regula,ITP 2013,asigurare valabila.
Masina intretinuta,interior/exterior impecabile.Fara rugina,fara evenimente rutiere neplacute.
Tuning exterior:
Tobe sport
Jante magneziu
Geamuri ionizate
Eleron spate
Tuning interior:
Volan sport
Iluminat bord cu led-uri
Cotiera
Geamuri electrice fata
Pedale sport
Tuning audio-video:
Camera video marchearriere
Antiradar
Dvd lcd
Sistem audio Sony,4 boxe+4 tweetere+2 subwoofere
Tuning motor:
Filtru sport
Motorul nu consuma ulei,impecabil estetic,dupa cum se vede in foto.
Pret 1150 euro,usor discutabil. Accept variante/schimburi.


Acest text este o satira si trebuie tratat ca atare. Are insa un scop educational, pentru a se evita in viitor erorile crunte in tuning si styling auto.


Si daca dai LIKE la articol, nu inseamna ca-ti place masina ci inseamna ca esti de acord cu ironia!


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Renault 1310
mai multe