TOP 10: Cele mai tari jocuri cu masini pentru telefonul mobil. Unele sunt GRATUITE

TOP 10: Cele mai tari jocuri cu masini pentru telefonul mobil. Unele sunt GRATUITE
Arcade ori SIM, nici nu mai conteaza. Urmatorul top acopera toate genurile de pasionati ai jocurilor cu masini pentru telefonul mobil.
Distribuie pe Facebook
  • Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne este, fara doar si poate, unul dintre cele mai cunoscute jocuri cu masini pentru telefonul mobil. A fost lansat in cursul anului 2013, iar de atunci si pana in prezent a adunat peste 200 de milioane de descarcari.

Semnat Gameloft, jocul Asphalt 8: Airborne este disponibil atat pentru platforma iOS, cat si pentru telefoanele mobile echipate cu sistemul de operare Android. Poate fi descarcat complet gratuit insa, in cazul in care te intrebai.

  • Colin McRae Rally

Colin McRae Rally este cel mai descarcat joc racing in 83 de tari, potrivit dezvoltarilor sai. A fost lansat de Codemasters atat pentru platforma iOS, cat si pentru telefoanele mobile echipate cu sistemul de operare Android.

In prezent, respectivul joc video poate fi descarcat doar contracost, pentru suma de 2.99 euro sau 5.49 RON - in functie de versiune. Acesta necesita cel putin un iPad 2 / iPhone 4S sau telefon mobil cu Android 3.0 sau mai nou.

  • Need for Speed No Limits

La randul sau, jocul Need for Speed No Limits anunta intre 10.000.000 si 50.000.000 de descarcari numai din partea telefoanelor echipate cu sistemul de operare Android. Este insa disponibil inclusiv pentru plaforma iOS.

O alta veste buna este ca vorbim despre un joc care poate fi descarcat complet gratuit. Asemeni altor titluri insa, printre care si Asphalt 8: Airborne, 'opera' celor de la Electronic Arts adopta conceptul 'achizitii in aplicatie'.

  • Need for Speed Most Wanted

Un alt titlu care a facut - si face in continuare, ce este drept, deliciul pasionatilor de jocuri cu masini pentru telefoanele mobile este Need ford Speed Most Wanted. Exact, acel Need ford Speed Most Wanted.

Jocul a fost lansat de Electronic Arts atat pentru platforma iOS, cat si pentru telefoanele mobile echipate cu sistemul de operare Android. Poate fi descarcat in schimbul unei sume de 4.99 dolari sau 3.50 RON, in functie de versiune.

  • Real Racing 3

La randul sau, Real Racing 3 se lauda cu performanta de a fi cea mai descarcata aplicatie gratuita din peste 100 tari. Intre 100.000.000 si 500.000.000 descarcari vin numai din partea telefoanelor echipate cu sistemul de operare Android.

Purtand semnatura specialistilor Electronic Arts, respectivul joc cu masini este disponibil inclusiv pentru plaforma iOS. El poate fi descarcat complet gratuit, titlul in cauza adoptand conceptul 'achizitii in aplicatie'.

  • CSR Racing 2

CSR Racing 2 este, probabil, cel mai popular joc cu 'liniute' al momentului. Lansat in 2015, respectivul titlu a adunat intre 10.000.000 si 50.000.000 de descarcari adunate numai de la telefoanele echipate cu sistemul de operare Android.

Jocul celor de la NaturalMotion este disponibil, deloc surprinzator, si pentru plaforma iOS. Acesta poate fi descarcat complet gratuit in ambele cazuri, insa utilizarea lui ar putea necesita unele achizitii in aplicatie.

  • Gear.Club - True Racing

Gear.Club - True Racing este unul dintre cele mai noi si, totodata, promitatoare jocuri cu masini pentru telefonul mobil. A fost lansat in urma cu mai putin de un an si poarta semnatura celor de la Eden Games.

Este disponibil atat pentru telefoanele echipate cu sistemul de operare Android, cat si pentru plaforma iOS. Apoi, daca mai era nevoie de precizat, respectivul titlu poate fi descarcat complet gratuit.

  • Nitro Nation Online

De o mare popularitate printre adeptii jocurilor cu masini pentru telefonul mobil se bucura si Nitro Nation. 'Opera' celor de la Creative Mobile e despre cursele de acceleratie si a adunat deja zeci de milioane de descarcari.

Titlul cu pricina ofera atat o versiune pentru platforma iOS, cat si o varianta pentru telefoanele echipate cu sistemul de operare Android. Poate fi, bineinteles, descarcat complet gratuit.

  • Hot Wheels: Race Off

Spre deosebire de toate titlurile enumerate anterior, jocul Hot Wheels Race Off nu este nici pe departe despre automobile reale, pe care le poti cumpara si conduce inclusiv in viata reala. Nici despre victorii la mustata.

Este, mai degraba, despre distractie si omorat timpul. Simplu si eficient, daca tinem cont ca acest titlu are la activ zeci de milioane de descarcari gratuite de pe platforma iOS si telefoanele echipate cu sistemul de operare Android.

  • Hill Climb Racing

0% efecte speciale, 100% distractie. Aceasta este reteta joculetului Hill Climb Racing, care a reusit sa adune intre 100.000.000 si 500.000.000 de descarcari numai de la telefoanele echipate cu sistemul de operare Android.

Semnat Fingersoft, acelasi Hill Climb Racing se bucura, de asemenea, si de o versiune pentru platforma iOS. In ambele cazuri, vorbim despre un joculet simpatic, care poate fi descarcat complet gratuit.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 4 Aprilie 2017