Tuning de Rusia: Autobuzul transformat in... discoteca pe 6 roti

Tuning de Rusia: Autobuzul transformat in... discoteca pe 6 roti
  • Un Ikarus 280 a fost transformat intr-o discoteca pe sase roti
  • Autobuzul poate fi inchiriat cu orele, pentru pana la 214$/ora
  • Interiorul ofera canapele din piele si bara pentru striptease
Distribuie pe Facebook

Obsesia rusilor de a modifica aproape tot ce tine de lumea auto nu mai reprezinta chiar o noutate absoluta, insa nu ne-am fi asteptat ca descendentii lui Stalin sa treaca si la tuningul pentru autobuze.

Tras pe dreapta dupa ce a servit ani de zile serviciul public de transport, un Ikarus 280 a primit o noua sansa la celebritate dupa ce a fost transformat de mai multi rusi intr-o discoteca pe sase roti.

Dichisit la exterior cu numeroase lumini, plus stickere ce prezinta peisaje din orasele New York si Londra, autobuzul cu pricina le ofera curiosilor experiente de neuitat in fiecare zi si noapte a saptamanii, de la o statie la alta.

In plus, pentru cei care se lungesc la distractie, fostul mijloc de transport in comun poate fi inchiriat si cu orele, preturile pentru acest serviciu fiind cuprinse intre 120 si 214 dolari per ora, in functie de mai multe variabile.

Tinand cont de modul in care a fost amenajat interiorul, cu canapele din piele, lumina ambientala sau sistem de mixaj, petrecerile organizate aici pot avea diferite teme, de la nunti pana la concerte si chiar... sesiuni de striptease. Pe scurt, singurele limitete sunt imaginatia si bugetul.

Asadar, cum ti se pare aceasta transformare a autobuzului Ikarus 280? Ai avea curajul sa il inchiriezi pentru o calatorie memorabila sau tot pentru serviciile clasicei limuzine ai opta?

Autobuz transformat in discoteca

Autobuz transformat in discoteca

Autobuz transformat in discoteca

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2014