Un BMW E36 a fost surprins pe strazile din Bucuresti cu numere de Romania! (1 aprilie)

Un BMW E36 a fost surprins pe strazile din Bucuresti cu numere de Romania! (1 aprilie)
  • Majoritatea masinilor BMW E36 au numere de Bulgaria
  • Proprietarul masinii era, se pare, o femeie
  • Timbrul de mediu pentru un astfel de exemplar ajunge si la 4000 de Euro
Distribuie pe Facebook

Sambata seara, in jurul orei 22, mai multi pasionati de masini care se intalnesc la Piata Victoriei au fost martorii unui eveniment incredibil pe strazile din tara noastra: un BMW E36, numit si "Pisicuta", a fost vazut circuland cu numere de Romania!

Aparitie rara in centrul Bucurestiului, in acest week-end: un BMW E36 cu numere de Romania a fost prins in trafic stand la un semafor. Conform martorilor oculari de la fata locului, masina care era inmatriculata pe judetul Iasi avea la volan o soferita in varsta de aproximativ 25-30 de ani.

In afara de locul in care a fost inmatriculat autoturismul, nu se stiu alte detalii clare despre masina sau proprietar. Conform datelor furnizate de DRPCIV, intr-adevar exista un automobil marca BMW fabricat in 1995 care figureaza in baza de date cu numarul acesta. Chiar daca politia nu ne-a putut da mai multe detalii, acestea avand caracter confidential, literele RLK de pe placuta de inmatriculare ne spun ca proprietara poarta numele de Raluca.

"Nu am vazut in viata mea o "pisicuta" cu numere de Romania. Si eu am BMW E36, dar este pe Bulgaria, la fel ca si restul care circula in Romania. Am mai vazut cateva si cu numere de Spania, de Franta sau de Germania, dar mai putine. Multe sunt si alea de Anglia, cu volan pe dreapta. Dar nu as fi crezut vreodata ca voi putea sa vad numere permanente de Romania pe un BMW ca al meu!" a declarat unul din pasionatii stransi in Piata Victoriei, sambata seara, care s-a recomandat drept Raul.

Incercand sa aflam de unde aceasta valva cu imaginea surprinsa in Piata Victoriei cu acest BMW care are numere de Romania, am ajuns la cei de la RAR care ne-au declarat ca numai 1 din 10 BMW-uri E36 are seriile originale la caroserie si motor, motiv pentru care nu vrea nimeni sa faca identificarea. In plus, cei de la Finante ne-au spus ca timbrul de mediu pentru o astfel de masina non-Euro sau Euro 1 este foarte mare, iar proprietarii masinilor aduse de afara prefera sa le inscrie in Bulgaria, ca acolo oricum nu este nevoie sa se duca cu masina, iar actele se comanda direct pe internet.

"Eu particip la expozitii si la curse de multi ani si am mai vazut numere de Romania pe un BMW din asta vechi. Era la o expozitie, acum doi ani, la Romexpo. Se adunase o multime de oameni care faceau poze la un BMW 318i stock, fara tuning, dar cu numere de Bucuresti. Pana cand a venit proprietarul si le-a scos, iar sub ele avea numerele originale de Ruse, la bulgari" a mai adaugat Raul.

Distribuie pe Facebook
mai multe