Un Hyundai Coupe din Coreea de Sud se crede BMW. FOTO ca sa te convingi si singur

Un Hyundai Coupe din Coreea de Sud se crede BMW. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Un Hyundai Coupe din Coreea de Sud se crede BMW
  • FOTO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Printre ingredientele ce compun reteta disponibila in cazul de fata se numara - mai mult sau mai putin surprinzator, si un set de prize laterale inspirate de produsele din gama Maserati.

In timp ce unii au preferat sa se orienteze asupra pieselor deja existente, ei bine... altii au ales sa nu faca nimic. Exista insa si o a treia categorie de persoane ce detin un Hyundai Coupe, respectivii proprietari cautand fel si fel de solutii pentru a iesi in evidenta cu ceva unic si nemaivazut - asa cum se intampla si povestea noastra.

Rolul actorului principal ii revine unui sofer din Coreea de Sud, acesta ajungand in atentia internetului dupa ce a modificat partea frontala a masinii asiatice cu o grila de provenienta BMW - fara gluma sau exagerare.

Acelasi Hyundai Coupe mai primit, printre altele, si un set de prize laterale inspirate de produsele din gama Maserati, jante din aliaj de dimensiuni generoase si difuzor de aer pentru spoilerul spate. Un alt element de atractie specific departamentului exterior il reprezinta eleronul proeminent de la nivelul portbagajului, evident.

Posesorul neobisnuitei masini asiatice a gasit si la interior un loc perfect pentru a-si arata dragostea nemarginita pentru BMW, dovada afectiunii constand - in cazul de fata, in volanul din piele cu trei spite si padele.

Din pacate, nu exista niciun fel de informatie cu privire la un eventual transplant de motor, insa doar o motorizare cu sase cilindri in linie - pe benzina, de preferat, va aduce si mai aproape respectivul Hyundai Coupe de produsele din gama marcii cu sediul in Munchen. Cu toate ca, realistic vorbind, nu va ajunge niciodata acolo.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2022