Viata bate filmul: A gasit in taxiul sau un Kalashnikov din aur masiv

Viata bate filmul: A gasit in taxiul sau un Kalashnikov din aur masiv
  • Clientul unui taxi rusesc si-a uitat arma in masina
  • Soferul a predat-o sefilor companiei cu pricina
  • AK-47-le din aur masiv isi cauta proprietarul pe internet
Distribuie pe Facebook

Nu este nici un fel de gluma. O companie de taximetrie din Sankt Petersburg a pornit pe urmele unui client care si-a uitat... Kalashnikov-ul din aur masiv intr-una dintre masinile sale.

O noua zi, o noua intamplare ruseasca demna de povestit nepotilor. Spre deosebire insa de incidentele cu meteoriti explodand in aer si conducte de apa calda surpand asfaltul, aceasta s-ar putea lasa cu dosare penale. Cel putin.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Conform publicatiei English Russia, unul dintre clientii companiei de taximetrie Troika Cars din Sankt Petersburg si-a uitat in masina comandata un lucru... ceva mai personal.

Bine, acum nu te gandi ca facem referire la cine stie ce smartphone sau tableta de ultima generatie, obiectul cu pricina fiind mult mai valoros si mai periculos de atat: un AK-47 (Kalashnikov), pe scurt.

Arma, realizata din aur masiv, a fost descoperita de sofer pe bancheta din spate a taxiului, intr-o valiza speciala. Cum zilele au trecut si proprietarul de drept nu s-a mai intors dupa ea, oficialii companiei au decis sa publice aceasta poveste pentru a gasi persoana cu pricina.

Sau, cine stie, pentru a-si face reclama gratuit. Tu ce crezi? Cat de reala ti se pare aceasta? Inainte insa de a ne raspunde la intrebare, iata si faimosul Kalashnikov "pierdut".

AK-47 din aur gasit in taxi

AK-47 din aur gasit in taxi

AK-47 din aur gasit in taxi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2015