VIDEO: Jucatorii Arsenal Londra fac balet pentru Citroen DS5

VIDEO: Jucatorii Arsenal Londra fac balet pentru Citroen DS5
Jucatorii de la Arsenal FC danseaza alaturi de dansatoarele de la Baletul National Englez intr-o serie de clipuri de promovare pentru DS5. Conceptul filmului este legat de cel al modelului DS5 "Modul rafinat redefinit", unde footbalistii invata eleganta arta a baletului.
Distribuie pe Facebook
Patru membri ai echipei Arsenal au schimbat crampoanele pentru soubresaut, terenul de fotbal pentru un plie si poarta pentru o glissade in cea mai noua campanie Citroen, care promoveaza modelul Citroen DS5.
Intr-o mini-serie de clipuri diferite, realizate de Euro RSCG Londra, jucatorii invata miscari de balet cu ajutorul balerinelor de la Baletul National Englez si cel al coregrafei si dansatoarei Jenna Lee. Campania surprinzatoare reprezinta o abordare a sloganului DS5: "Modul rafinat redefinit".
In secventa principala, jucatorii Alex Song, Wojciech Szczesny, Alex Oxlade-Chamberlain si Bacary Sagna sosesc la Brocket Hall, unde intalnesc patru balerine. Incep prin a se incalzi, contrastul dintre rutinele celor doua grupuri fiind foarte pronuntat. Apoi jucatorii incearca cativa pasi de balet, ajutati de balerine. Dupa o sesiune de antrenament foarte intensa, jucatorii si balerinele danseaza impreuna, inainte de a se inclina in fata modelului Citroen DS5, a se urca in el si a pleca.

Jucatorii Arsenal Londra fac balet pentru Citroen DS5


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Aprilie 2012