VIDEO: Reactia pasagerilor la acceleratia nebuna a noii Tesla Roadster

VIDEO: Reactia pasagerilor la acceleratia nebuna a noii Tesla Roadster
  • Urmatorul material video surprinde reactia pasagerilor la acceleratia nebuna a noii Tesla Roadster
  • Masina americana este echipata cu nu mai putin de trei motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 200 kWh
  • Primele informatii oficiale vorbesc despre un 0 - 96 km/h in 1.9 secunde, plus o viteza maxima de 400+ km/h
Distribuie pe Facebook

Potrivit primelor informatii anuntate de oficialii companiei Tesla, cea de-a doua generatie a celebrului Roadster are nevoie de doar 1.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 de kilometri pe ora.

Chiar daca ar putea parea greu de crezut la prima vedere, adevarul este ca a trecut deja mai bine de un an de cand Tesla a anuntat oficial lansarea celei de-a doua generatiii a celebrului Roadster.

Dupa cum precizam si la momentul respectiv, in toamna lui 2017, primele exemplare vor iesi de pe linia de asamblare abia la inceputul decadei viitoare si vor beneficia nu de unul, nici de doua, ci de trei motoare electrice.

O bateria cu capacitatea de 200 kWh ar urma sa completeze pachetul tehnic, astfel ca cea de-a doua generatie a celebrului Roadster va accelera de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 1.9 secunde.

Totodata, Tesla estimeaza ca parcurgerea sfertului de mila va dura mai putin de noua de secunde, in timp ce viteza maxima va depasi 400 de kilometri pe ora - o performanta de care nu multe masini de serie sunt capabile.

Intr-un final, cea de-a doua generatie a celebrului Roadster promite sa puna capat inclusiv conceptului de range anxiety, primele informatii vorbind despre o autonomie de pana la 1.000 de kilometri.

Noua bijuterie electrica a companiei Tesla va avea un pret de pornire de aproximativ 200.000 de dolari, o nimica toata daca tinem cont de zambetele de pe chipul pasagerilor care au trait deja cateva clipe la bordul hi-tech.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: FUNNY DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2018