10 cadouri auto pe care ni le putem face singuri cadou de Ziua Femeii

10 cadouri auto pe care ni le putem face singuri cadou de Ziua Femeii
Toata lumea stie ca luna martie este luna femeii. Adica pe 1 e Martisorul care vine la pachet si cu flori, poate si un parfum, dupa care, pe 8 este ziua lor, ceea ce inseamna si o cina scumpa, flori, cadou si o noapte romantica. Dar stie cineva cand e Ziua Barbatului? Absolut nimeni. Si chiar daca femeile ar sti, nu ne-ar face cadou oricum. Asa ca iata ce ne putem lua singuri de 8 Martie.
Distribuie pe Facebook

Cadouri de Ziua Femeii

Niste manusi din piele naturala cu cusaturi manuale, manusi special de condus, sunt perfecte si daca esti la volanul unui Maserati si daca esti intr-un Matiz. Manusile tin cald si ofera o aderenta maxima cu volanul, deci nu au doar rol estetic. In plus, te crezi oricand Steve McQueen. Astfel de manusi calitative produse in Italia costa in jur de 200 de Euro.

Cadouri de Ziua Femeii

O macheta de masina sau motocicleta de asamblat scoate mecanicul la iveala din tine. Poti, de fapt, sa-ti faci cadou orice fel de macheta, depinde de ce iti place. Poti sa cumperi o macheta de avion, de tanc, de portavion, de orice, atata timp cat necesita cateva ore bune de asamblare in care te relaxezi si te distrezi singur. Machetele sunt ieftine, cu preturi de la 100 de lei in sus.

Cadouri de Ziua Femeii

Daca nu stiai, exista niste kituri speciale pentru curatarea rotilor de la firme cunoscute de calitate. Adica un kit cu care sa-ti ingrijesti rotile masinii din cand in cand, asa cum fac femeile cu pantofii lor cu toc. Ai acolo perii, solutii, orice e nevoie ca rotile tale sa arate ca noi dupa ce speli masina. Un asemenea kit costa de la 100 de Euro in sus.

Cadouri de Ziua Femeii

Sparco TIME 77 sunt niste incaltari sport de condus care arata demential si care ne duc cu gandul la culorile Racing Martini de pe vremuri. Aceste incaltari sunt usoare si au o talpa care ofera o aderenta buna cu pedalele. Iar pretul nu este deloc piperat: in jur de 450 de lei.

Cadouri de Ziua Femeii

Daca iti place tenisul de camp trebuie sa ai o racheta Volkl V1 Mercedes-Benz. O racheta din carbon usor, profesionala, care se va asorta de minune cu masina ta. Si o poti cumpara chiar daca ai Logan, deoarece costa numai 850 de lei.

Cadouri de Ziua Femeii

E cazul sa-ti cumperi o trusa de scule pentru acele operatiuni simple de mecanica pe care le poti face singur la masina ta. Cum ar fi un schimb de ulei, un schimb de placute, de becuri, poate chiar niste reglaje si reparatii la motor. Dar pentru asta ai nevoie de o trusa de tubulare cat mai versatila, cu cat mai multe piese. O asemenea trusa ajunge si la 600 de lei.

Cadouri de Ziua Femeii

Daca nu ai avut LEGO cand erai mic, poti sa-ti cumperi acum un set de asamblat de mari dimensiuni. Fie un Porsche, dar care e scump, pe la 1000 de lei, fie un Volkswagen Beetle care ne duce cu gandul la perioada hippie si la plaja. Un astfel de set costa in jur de 400 de lei in Romania si contine chiar si sticlele de bere din lada frigorifica ce se pune pe portbagajul de plafon.

Cadouri de Ziua Femeii

Daca esti fanul ceasurilor, un ceas MOMO este ideal. Sigur ai auzit de multe alte ceasuri si marci de ceasuri, dar nu si de MOMO. Se pare ca italienii de la MOMO Design au lansat o uriasa gama de ceasuri inspirate din curse si competitii de raliuri. Sunt ceasuri cu cronometru, carcasa din aluminiu sau titan, si design retro care cu siguranta s-ar potrivi la manurile de condus de mai sus. Aceste ceasuri costa de la 99 de Euro in sus.

Cadouri de Ziua Femeii

Iti plac drifturile dar tu ai o masina cu tractiune fata? Nu-i nimic, iti cumperi un automodel electric HPI care este o replica a masinii lui Ken Block cu care face Rallycross. Are tractiune 4x4 si stie niste drifturi de toata frumusetea! Dar nu este foarte ieftina, deoarece pretul ajunge si la 3000 de lei in functie de marime si performante.

Cadouri de Ziua Femeii

Daca ai un Cielo sau o alta masina deja devenita vintage, dotata doar un casetofon, fara optiune de mufa USB sau cititor CD, ai nevoie de un adaptor Bluetooth ION. Acest adaptor ii permite masinii cu loc de caseta audio sa bage muzica in difuzoare de la telefon. Adica te conectezi cu telefonul la ION si acesta va baga in difuzoare ce-i spui tu. Frumos, nu? Iar pretul e de numai 20 de Euro pentru acest adaptor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Cadouri de Ziua Femeii
mai multe