Care va fi urmatoarea ta masina?

Care va fi urmatoarea ta masina?
  • In 2017 nu mai avem TAXA AUTO
  • Impozitul la motoare sub 1.6 e posibil sa dispara
Distribuie pe Facebook

Mai sunt cateva zile si dispare total TAXA AUTO. Asa ca acum e momentul sa-ti cumperi o masina noua. Adica noua, insemnand noua pentru tine, fie ea second-hand sau direct din reprezentanta. Spune-ne si noua care este alegerea ta. Si, daca ai timp, de ce.

Un coleg spune ca are de gand sa-si cumpere o Skoda Octavia turbo, ca e mare si are nevoie de spatiu. La mana a doua. Altul zice ca vrea sa-si ia un BMW Seria 7. Foarte bine, sa-si ia, sa avem si noi de cine sa facem misto cand incepe sa pice totul de pe ea si piesele, fie ele noi sau din dezmembrari, vor avea preturi uriase... Dar te poti c*ca in gustul omului? Nu poti!

Speram insa ca sunt printre voi si soferi care au de gand sa-si cumpere o masina noua si din alte motive, decat mofturi luate cu sufletul, nu cu capul. Adica poate este cineva care vrea o masina cu 7 locuri, ca are familie mare, poate este cineva care, in sfarsit, isi va putea inmatricula o masina de teren, iar altul va putea, in cele din urma, sa-i faca un cadou frumos nevestei.

Nu conteaza de ce, daca o iei sa te falesti la prieteni sau ca sa te duci la piata, nu conteaza de care, cat sau cum. Cu siguranta insa, visezi la o noua masina. Si, se pare, anul 2017 este cel mai bun an din ultimul deceniu in care sa-ti cumperi o masina. Taxele au disparut sau au scazut iar piata este suprasaturata, adica are preturi bune.

Daca vrei o masina noua, spune-ne ce model ai ales, la ce pret si care sunt motivele. Suntem curiosi ce face diferenta intr-o inundatie de oferte, care mai de care mai atragatoare. Sa fie reputatia marcii? Sau motorul? Sau consumul redus? Dar daca sunt performantele? Orice ar fi, spune-ne sa nu murim prosti.

La fel si daca ai de gand sa arunci ceva bani pe o masina second-hand, adusa de afara sau deja inmatriculata. O masina usor de inscris acum, de cand a disparut enervanta si ilegala taxa auto numita Timbru de Mediu. La fel, spune-ne de ce ai ales acea masina, cati bani ai vrea sa dai pe ea si eventual ce sfaturi ai pentru cineva care ar vrea aceeasi masina. De exemplu, cum spun soferii, "boala lor", adica ce defecte sau ce calitati are un model specific.

Asteptam vesti de la voi! O sa va spunem si noi daca au aparut masini noi sau second-hand in randurile noastre si speram ca acel coleg care viseaza la un BMW Seria 7 sa se fi trezit si sa-i vina mintea la cap :)

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Ghidul soferului DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2017