Cum te ajuta Serviciul de Autoconstatare a Daunelor pentru Asigurarile CASCO?

Cum te ajuta Serviciul de Autoconstatare a Daunelor pentru Asigurarile CASCO?
  • Riscuri acoperite si despagubiri pentru asigurarile CASCO
  • Top Lac Service ofera masina la schimb pe durata reparatiei
Distribuie pe Facebook

Asigurarea CASCO este facultativa si asigura remedierea avariilor accidentale, partiale sau totale si furtul partial sau total al vehiculelor. CASCO provine de la “CASualty and COllision” care semnifica “avarie si tamponare” si reprezinta o metoda de protectie pentru autoturisme, indiferent daca posesorii de autoturisme sunt sau nu responsabili de producerea evenimentelor asigurate.

Riscuri acoperite si despagubiri pentru asigurarile CASCO

In general, o polita CASCO asigura avarii rezultate din ciocniri, rasturnari, derapari, zgarieri, cadere in prapastie, apa, caderea unor corpuri pe autovehicul, avarii provenite din actiuni de vandalism, incendiu, trasnet, explozie, grindina, ploaie torentiala, inundatie, cutremur, prabusire, alunecare de teren, avalanse si pagube produse in urma furtului partial sau total.

Asigurarile CASCO sunt destinate autovehiculelor care nu au o vechime mai mare de 12 ani si se afla in stare buna de functionare. Pot beneficia de asigurare CASCO autovehiculele rutiere autopropulsate, destinate transporturilor de bunuri sau persoane, inclusiv remorci, semiremorci si rulote tractate.

In general, despagubirile includ costul reparatiilor si al pieselor avariate, cheltuielile aferente transportului autovehiculului avariat pana la unitatea de service si cheltuielile alocate pentru limitarea pagubelor. In cazul daunelor totale, asiguratul primeste suma asigurata notata in polita de asigurare, fara a include contravaloarea pieselor neavariate.

In cazul asigurarilor CASCO cu fransiza, asiguratul suporta o anumita parte din valoarea daunelor, sub forma unei sume fixe sau a unui procent din despagubire.

Top Lac Auto

Autoconstatarea daunelor pentru politele CASCO Allianz Tiriac si Generali la Top Lac Auto Service

Companiile de asigurari ofera clientilor, prin intermediul unitatilor de service cu care colaboreaza, posibilitatea de a beneficia de serviciul de Autoconstatare pentru politele CASCO pentru a facilita procesul si a accelera durata de remediere a daunelor.

Top Lac Auto Service ofera serviciul de Autoconstatare pentru polite CASCO incheiate la companiile Allianz Tiriac si Generali.
Autoconstatarea daunelor pentru asigurarile incheiate la Generali se face rapid si exclusiv pentru avarii usoare si medii, a caror remediere nu depaseste 1.000 de euro (TVA inclus), cu conditia ca autovehiculele sa fie reparate in cadrul Top Lac Auto Service.
Pentru politele CASCO apartinand companiei Allianz Tiriac, autoconstatarea este valabila pentru avarii usoare si medii care nu depasesc 3.000 lei (TVA inclus) si care sunt efectuate in cadrul Top Lac Auto Service.

Reparatiile CASCO cu regres pe RCA nu sunt incluse in acest serviciu.

Programul pentru autoconstatari este flexibil, de luni pana vineri, intre 8:00 si 19:00 si sambata, intre 9:00 si 14:00.
Pentru a beneficia de acest serviciu, asiguratii Generali si Allianz Tiriac, trebuie sa sune in call center-ul Top Lac Auto Service la numarul 031.005.0005 pentru a aviza daunele. Consultantii Top Lac Auto Service efectueaza programari rapide pentru constatare si ofera consiliere pe parcursul procesului de remediere a daunelor.

Clientii beneficiaza de tractare gratuita, reparatii rapide si, la cerere, de masina la schimb. Piesele si produsele utilizate sunt originale, reparatiile au o garantie de 24 de luni, iar decontarea serviciilor se face in mod direct de catre Generali si Allianz Tiriac.

Top Lac Auto

Cum Apreciaza Clientii Serviciul de Autoconstatare Top Lac Auto Service

“La Top Lac am ajuns in urma unei recomandari si eram destul de sceptic, dar am avut placuta surpriza sa gasesc niste profesionisti adevarati, in primul rand am putut sa fac AUTOCONSTATARE la Tiriac, pentru un CASCO, in al 2-lea rand am primit o masina la schimb care se apropia ca si parametrii de masina mea, ceea ce denota o aplecare si intelegere pentru nevoile clientilor pe care nu o regasesti in multe service-uri , si nu in ultimul rand (de fapt in primul rand) calitatea lucrarii, FARA CUSUR. BRAVO TOP LAC!” – Iulian B.

“In urma unui eveniment nefericit am apelat la partenerii mei de la Top Lac Auto pentru a ma ajuta cu o programare pentru constatarea daunei, astfel am aflat ca dansii fac AUTOCONSTATARI atat pentru Allianz cat si pentru Generali pentru CASCO. M-au servit imediat fara a mai fi nevoit sa fac progrmare, sa astept o anumita zi, o anumita ora. Sunt parteneri de nadejde, cauta si gasesc cele mai bune solutii pentru a veni in ajutorul clientului, executa lucrari de buna calitate. Recomand cu caldura.” – Robert T. - Naturevo SRL

“Am avut parte de o surpriza in parcare, cautand pe internet, am gasit numarul celor de la Top Lac Auto. Avand CASCO doream o programare la constatare, dansii mi-au spus ca ma pot ajuta fara a mai pierde timpul, cu AUTOCONSTATARE atat pentru Allianz cat si pentru Generali. Si bine am facut ca le-am acceptat oferta atat pentru constatarea daunei cat si pentru reparatia masinii. Sunt foarte multumit de lucrarea executata, de felul cum am fost tratat de angajatii acestui service si de promptitudinea de care au dat dovada. Multumesc pentru ajutor.” – Gal Vasile A.

Top Lac Auto

Distribuie pe Facebook
mai multe