Vrei o vopsire auto de calitate? Afla care sunt ingredientele!

Vrei o vopsire auto de calitate? Afla care sunt ingredientele!
Vopsirea integrala sau partiala a unui autovehicul include o serie de aspecte-cheie necesare pentru obtinerea unei lucrari durabile, de la calitatea vopselei utilizate si modalitatea de aplicare a acesteia, la dotarile service-ului si expertiza personalului care se ocupa de aceste procese. Un aspect definitoriu pentru succesul operatiunii de vopsire il reprezinta etapa premergatoare vopsirii in care se pregateste suprafata care urmeaza sa fie vopsita.
Distribuie pe Facebook

Calitatea si tipul vopselei utilizate reprezinta conditia de baza pentru a obtine o vopsire rezistenta in timp si care sa sustina intregul proces de aplicare a acesteia.

Servicii de vopsitorie la standarde inalte la Top Lac Auto Service

Top Lac Auto Service foloseste exclusiv tehnologie germana si produse de vopsitorie premium. Service-ul si-a inceput activitatea pe piata din Romania in anul 1995, beneficiind de unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie.

In prezent, ofera servicii complete de vopsitorie, la standarde inalte: chituri, fullere, lacuri si vopsele si este dotat cu 4 cabine de vopsit moderne in care se realizeaza operatii de vopsire partiala sau totala cu vopsele nemetalizate, metalizate, perlate sau speciale – cu efect de cupru, crom, magic colors.

Specialistii Top Lac Auto Service realizeaza lucrari performante inclusiv pentru autoturisme cu vopsele din serii limitate sau pentru masini de epoca.

In spatiile dedicate, Top Lac Auto Service asigura si servicii de polishare profesionala, ceruire, tratament interior – exterior si detailing auto.

Pentru a mentine vopseaua intr-o stare impecabila, specialistii Top Lac Auto Service recomanda ceruirea periodica, in special in etapa de pregatire a autovehiculului, atat pentru sezonul rece, cat si pentru cel cald.

Procesul de vopsire: produse de calitate dublate de servicii de top

Pregatirea autovehiculelor pentru vopsire se realizeaza in standuri special amenajate, autovehiculele fiind izolate integral. In aceasta etapa, se utilizeaza dispozitive de slefuit profesionale si solutii complete de absorbtie a prafului, dotate cu filtre si grup de aspiratie.

Identificarea culorii se face cu un spectofotometru, un scanner digital Ratio Scan II, care identifica culoarea autovehiculului in functie de anumite criterii, interpreteaza si face recomandari de culoare si nuanta, utilizarea lui fiind imperativa pentru masinile la care nu se mai poate identifica codul de culoare sau care au fost revopsite. Ulterior, autovehiculul este izolat pentru a asigura o vopsire de calitate, fara urme sau zone neprotejate.

Vopseaua este preparata in laborator printr-o procedura computerizata care garanteaza obtinerea culorii si a nuantei dorite. Inainte de aplicare, suprafetele care urmeaza sa fie vopsite sunt verificate pentru a inlatura orice impuritati si particule de praf. Aplicarea vopselei conform recomandarilor producatorului, cu ajutorul echipamentelor speciale contribuie la potrivirea culorii cu cea originala si la mentinerea ei in forma buna cat mai mult timp.

Vopsitorie Top Lac

Vopsitorie Top Lac

Vopsitorie Top Lac

Vopsitorie Top Lac

Dupa aplicarea vopselei, se actioneaza asupra fiecarui strat cu un jet de aer pentru a permite uscarea si a evita crearea petelor sau a defectelor de vopsire. Ultimul strat aplicat este cel de lac, care are rolul de a da stralucire masinii si de a proteja impotriva actiunilor mecanice, chimice sau climatice.

In functie de preferinte, se poate opta pentru lac cu uscare rapida, rezistent la radiatii ultraviolete sau la zgarieturi.

Vopsitorie Top Lac

Vopseaua aplicata se usuca in cuptor, in intervale de timp care variaza de la 15 pana la 40 de minute, in functie de tipul de lac aplicat.

Serviciile de vopsitorie oferite de Top Lac Auto se adreseaza atat clientilor care vor sa sustina financiar vopsirea integrala sau partiala a masinii, cat si celor cu polite CASCO sau RCA, care beneficiaza de decontarea directa a reparatiilor de catre companiile de asigurari.

Top Lac Auto are personal specializat care participa in mod constant la cursuri de pregatire profesionala, nationale si internationale. Profesionalismul angajatilor si calitatea excelenta a echipamentelor si a produselor utilizate se reflecta in executarea unor lucrari de top.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Vopsitorie Top Lac
mai multe