133.000 de rezervari pentru Tesla Model 3, cea mai ieftina masina electrica

133.000 de rezervari pentru Tesla Model 3, cea mai ieftina masina electrica
  • Pretul de inceput este 35.000 de dolari
  • Masina vine dotata cu sistem de conducere autonoma
  • Peste 133.000 de rezervari fara sa se stie cum arata masina
Distribuie pe Facebook

Daca pana acum vehiculele electrice la preturi cat de cat decente erau de mici dimensiuni, precum Mitsubisi iMiev, BMW i3 sau Renault ZOE, iata ca Tesla revolutioneaza acest domeniu si lanseaza prima masina electrica pentru toata lumea.

Aseara s-a lansat Tesla Model 3, cea mai noua productie a miliardarului Elon Musk. Anuntata cu surle si trambite, aceasta masina promitea sa nu depaseasca pretul de vanzare de 35.000 de Euro, motiv pentru care s-au facut cozi in toate reprezentantele Tesla din Statele Unite si peste 133.000 de clienti au facut deja rezervari, fara macar sa vada cum arata produsul final. Aseara masina a fost insa dezvaluita si asteptarile tuturor au luat sfarsit.

Tesla Model 3

Automobilul cu 5 locuri numit Model 3, are insa un nume ciudat, pentru ca este de fapt al patrulea produs al companiei dupa Roadster, Model S si Model X. Chiar si asa, o multime de clienti care au facut rezervare au achitat avansul de 1000 de dolari si nu avem dubii ca vor pastra rezervarea si vor achita masinile, pentru ca Model 3 arata pur si simplu senzational.

Este cea mai ieftina masina electrica in adevaratul sens al cuvantului. Adica este incapatoare, spatioasa, pot circula fara probleme 5 pasageri si chiar in afara localitatilor, pentru ca autonomia este de peste 300 de kilometri cu o singura incarcare a acumulatorilor. Cat despre acceleratie, chiar daca este cea mai ieftina masina din gama Tesla, aceasta se face in sub 6 secunde pana la 100 km/h, ceea ce este mare lucru.

Tesla Model 3

Partea surprinzatoare la aceasta masina este ca vine in varianta standard cu multe dotari de top, inclusiv conducere autonoma, sistem de incarcare rapida, aer conditionat si multe alte dotari de confort. Adica destul incat sa atraga peste 500.000 de clienti anual, dupa cum spune chiar Elon Musk. Si pretul, daca stam sa ne gandim, de numai 35.000 de dolari, este unul extrem de atragator si accesibil, daca ne gandim ca la acesti bani momentan putem cumpara doar niste masinute amuzante de oras cu incarcare de la priza.

Tesla Model 3 va putea fi cumparata incepand cu sfarsitul anului 2017, dar pana atunci oricine poate face o rezervare pentru acest model care se anunta unul de un succes urias la nivel mondial.

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Tesla Model 3
mai multe