A condus o Tesla la temperaturi de pana la -18 grade pentru aproape 5.000 de kilometri. Acum ne spune cum s-a descurcat masina americana

A condus o Tesla la temperaturi de pana la -18 grade pentru aproape 5.000 de kilometri. Acum ne spune cum s-a descurcat masina americana
  • Cum se descurca o Tesla in conditii de iarna?
  • Raspunsul il aflam din urmatorul material video!
Distribuie pe Facebook

Cum se descurca o Tesla in conditii de iarna, la temperaturi de pana la -18 grade Celsius si pe drumuri pline de zapada? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Disponibila, la vanzare, alaturi de doua motoare electrice si un sistem inteligent de tractiune integrala, actuala Tesla Model 3 Performance ocupa o pozitie fruntasa in topul celor mai rapide masini ale momentului. O demonstreaza, in special, timpul de numai 3.1 secunde din dreptul acceleratiei de la 0 la 60 de mile pe ora, insa nici viteza maxima de peste 260 de kilometri pe ora nu este deloc de trecut cu vederea; ba dimpotriva, am putea spune, fara probleme.

Cum se descurca berlina cu alura de hatchback a companiei americane cand vine vorba despre rularea in conditii de iarna grea, la temperaturi de pana la -18 grade Celsius si pe drumuri pline de zapada? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, dupa o excursie de 2.500 de mile.

Nu inainte insa de a preciza ca respectiva masina se vinde, cel putin la momentul de fata, la preturi incepand de la aproape 55.000 de dolari, cu dotarea standard cuprinzand inclusiv scaune fata si bancheta spate cu functie de incalzire, instalatie audio cu 14 difuzoare, un subwoofer si doua amplificatoare, plafon panoramic cu protectie impotriva razelor UV etc. Cu aceasta ocazie amintim si de inaugurarea primei reprezentante Tesla din Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2021