A fost comandata prima masina electrica din Romania!

A fost comandata prima masina electrica din Romania!
Chiar daca nu exista statii sau locuri speciale in care se pot incarca acumulatorii unei masini electrice, se pare ca acest curent ecologic vine si in Romania. Masina este un Mitsubishi iMiEV si a costat 36.639 Euro, TVA inclus.
Distribuie pe Facebook
Gheata este sparta de importatorul Mitsubishi care va livra pe piata locala, in aprilie, prima masina electrica Mitsubishi iMiEV, aceasta fiind cumparata de filiala locala a Mitsubishi Corporation, compania de comert a unuia din cele mai mari grupuri industriale din Japonia.
Masina costa 36.639 euro cu TVA inclus.

Autoturismul are o lungime de aproape 3,5 metri, similara cu cea a masinilor de clasa mini. Motorul electric dezvolta 67 CP , iar viteza maxima este de 130 km/h. Autonomia este de 150 km. In plus, conform testelor Euro NCAP, i-MiEV este o masina cel putin la fel de sigura ca una normala, cu motor pe combustibil lichid, obtinand in testele efectuate in iarna 4 stele. Aceasta a fost si prima masina electrica testata vreodata de Euro NCAP.

Sondaj
Ti-ai cumpara o masina electrica?

Ti-ai cumpara o masina electrica?

Chiar daca este mai scumpa, datorita tehnologiei folosite, o masina electrica isi dovedeste eficienta si economia in timp.

Distribuie pe Facebook
mai multe