A fost lansat si in Romania. Cat costa noul Volkswagen Golf cu propulsie electrica

A fost lansat si in Romania. Cat costa noul Volkswagen Golf cu propulsie electrica
  • Noul Volkswagen e-Golf porneste in Romania de la 37.564 euro
  • Compacta germana ofera un motor electric de 136 de cai putere
  • Autonomia totala se ridica la aproximativ 300 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a compactei germane poate fi acum comandata chiar si fara una dintre celebrele sale motorizari TSI, respectiv TDI.

Anuntat cu surle si trambite inca de la sfarsitul anului trecut, noul Volkswagen Golf este disponibil la vanzare alaturi de numeroase unitati turbo pe benzina si motorina.

Pe langa deja faimoasele motorizari TSI, respectiv TDI cu trei sau patru cilindri, modelul german de clasa compacta mai poate fi comandat si intr-o versiune Plug-in Hybrid.

Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE

De asemenea, tot pentru clientii care prefera sistemele de propulsie alternativa, hatchback-ul producatorului auto din Wolfsburg ofera chiar si o varianta complet electrica.

Botezat sugestiv Volkswagen e-Golf, respectivul model porneste in Romania de la 37.564 de euro si este pus in miscare de un motor ce dezvolta undeva in jurul a 136 cai putere.

Conform oficialilor germani, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 9.6 secunde, pe cand viteza maxima este de 150 km/h.

In ceea ce priveste autonomia totala a compactei cu propulsie electrica din Wolfsburg, aceasta poate parcurge pana la 300 de kilometri cu o singura incarcare a bateriei.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Revenind acum la suma de 37.564 de euro anterior mentionata, in respectiva nota de plata mai sunt incluse si pilotul automat adaptiv sau franarea autonoma de urgenta.

Tot in echiparea standard sunt oferite si climatizarea automata, blocurile optice cu tehnologie LED, dar si jantele din aliaj pe 16 inch sau sistemul de navigatie cu ecran de 23.3 cm.

Scaunele fata incalzite, tapiteria din piele ori afisajul digital imprumutat de la modelul Passat se numara, in schimb, printre cele mai interesante optiuni disponibile.

Optionale sunt, de asemenea, si sistemele de siguranta activa Blind Spot, Rear Traffic Alert, Dynamic Light Assist, Lane Assist, dar si camera pentru marsarier Rear View.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Volkswagen e-Golf
mai multe