A luat primul avion catre Europa si a oprit in Marea Britanie. Il asteptam cu nerabdare si pe strazile Romaniei

A luat primul avion catre Europa si a oprit in Marea Britanie. Il asteptam cu nerabdare si pe strazile Romaniei
  • Noul Kia Niro Hybrid a fost lansat in Marea Britanie
  • Automobilul sud-coreean ascunde sub capota un total de 139 CP
  • Clientul va avea de platit un minimum de 21.295 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Chicago intre 13 si 21 februarie, noul Kia Niro Hybrid este disponibil acum la vanzare si in Marea Britanie.

Kia continua asaltul asupra pietei europene, producatorul sud-coreean de masini lansand zilele acestea pe Batranul Continent noul Niro Hybrid.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Chicago in perioada 13 - 21 februarie, modelul cu pricina ofera o unitate GDI de 1.6 litri, care lucreaza alaturi de un motor electric si o baterie montata sub bancheta spate.

Kia Niro HybridKia Niro Hybrid

Valorile maxime ale crossover-ului asiatic se ridica la 139 CP si 265 Nm, livrarea acestora catre puntea fata facandu-se printr-o cutie DCT in sase rapoarte.

In Marea Britanie, noul Kia Niro Hybrid porneste de la 21.295 lire sterline, clientii avand la dispozitie patru versiuni de echipare - 1, 2, 3 si First Edition. Modelul de baza ofera lumini de zi si stopuri cu tehnologie LED, plus jante din aliaj pe 16 inch.

Aceeasi varianta entry-level se mai lauda, de asemenea, si cu limitator de viteza, climatizare automata sau Hill Start Assist, respectiv/ Lane Keep Assist.

Kia Niro Hybrid

Pentru alte 1.500 de lire sterline, crossover-ul asiatic trece la nivelul de echipare 2, care aduce si ecran tactil de sapte inch, tapiterie din piele / stofa, sistem de navigatie, senzori de parcare spate sau oglinzi electrice si incalzite.

Urmatorul pe lista, nivelul de echipare 3 are un pret minimum de 23.695 lire sterline si se lauda cu scaune incalzite, jante din aliaj pe 18 inch, dar si piele neagra.

La final ne-a ramas modelul Kia Niro Hybrid First Edition, care iti va scoate din buzunare cel putin 26.995 de lire sterline. Pentru scaune fata ventilate, scaune spate incalzite, tapiterie din piele gri, trapa electrica si altele.

Kia Niro HybridKia Niro Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Kia Niro Hybrid
mai multe