A platit peste 130.000 de dolari pe o masina plina de probleme. "Volanul este extrem de stupid"

A platit peste 130.000 de dolari pe o masina plina de probleme. "Volanul este extrem de stupid"
  • A platit peste 130.000 de dolari pe o masina plina de probleme
  • "Volanul este extrem de stupid"
Distribuie pe Facebook

Posesorul respectivei Tesla s-a mai plans, de asemenea, pe internet si de calitatea finisarilor exterioare, dar si de murdaria de la interior.

Disponibil in schimbul unei sume de 129.990 de dolari, fara a pune la socoteala si costul eventualelor dotari oferit in mod optional, noul Model S Plaid este o bestie de masina. Conform ultimelor informatii si detalii oficiale publicate de Tesla, acesta are nevoie de fix 1.99 secunde pentru a sprinta, cu pedala de acceleratie la podea, de la 0 la 96 de kilometri pe ora, multumita sistemului de propulsie compus din trei motoare electrice si peste 1.000 de cai putere livrati rotilor de pe ambele punti.

Un alt punct principal de atractie il reprezinta viteza maxima mai mare de 320 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia totala se invarte in jurul unei valori de 637 de kilometri, arhisuficient pentru majoritatea soferilor de peste Ocean, din State, mai ales daca punem la socoteala si impresionanta retea de Superchargere.

Nu totul este insa perfect, dupa cum avea sa descopere recent, pe propria piele, si posesorul urmatorului Model S Plaid, acesta reclamand pe internet nenumarate probleme cu vopseaua exterioara, dar si unele lufturi la nivelul caroseriei si stopuri deja zgariate. In filmele publicate pe platforma Youtube, respectiva persoana a mai reclamat si forma complet stupida a volanului, mizeria de la interior, calitatea pielii vegane in anumite locuri si, printre altele, imaginile camerei pentru marsarier.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2021