A spart toate tiparele. VIDEO cu acceleratia de 1.9 secunde a noii masini de la TESLA

A spart toate tiparele. VIDEO cu acceleratia de 1.9 secunde a noii masini de la TESLA
  • Noua Tesla Roadster are trei motoare electrice
  • Sportiva americane ajunge la 96 km/h in 1.9 secunde
  • Pretul de vanzare porneste de la 200.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Tesla a luat azi-noapte intreaga planeta prin surprindere. Compania americana a dezvaluit, fara sa anunte in prealabil, o noua generatie a celebrului sau Roadster.

Tesla a organizat in cursul serii de ieri un eveniment extrem de special, al carei subiect principal ar fi trebuit sa il reprezinte primul cap tractor din scurta, dar extrem de incitanta istorie a companiei americane.

Modelul Semi - despre care poti citi mai multe accesand urmatoarea adresa, avea sa fie insa eclipsat de aparitia neasteptata a unei noi generatii Roadster, programata sa intre in productia de serie in 2020.

Dupa cum anuntam si la inceputul acestei zile, celebra sportiva a companiei americane Tesla va fi relansata pe piata intr-o configuratie cu trei motoare electrice si o baterie uriasa, cu capacitatea de 200 kWh.

Spre deosebire de modelul original, noul Roadster este insotit de un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 km/h se realizeaza acum intr-un timp de numai 1.9 secunde.

Impresionant este si sprintul de la 0 la 160 km/h - 4.2 secunde, sau valorile din dreptul sfertului de mila si viteza maxima: <9 secunde, respectiv >400 km/h, potrivit datelor oferite de compania americana.

Acelasi comunicat de presa publicat de Tesla la sfarsitul acestei saptamani mai dezvaluie si cea de-a doua generatie a modelului Roadster poate parcurge pana la 1.000 km cu o singura incarcare a bateriei.

Noua sportiva a companiei americane porneste de la 200.000 de dolari, in cazul in care te intrebai, iar persoanele dornice sa achizitioneze un exemplar sunt asteptate de oamenii de vanzari cu un avans de 50.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2017