Americanii au lansat la CES un SUV cu 1.000 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in sub 2.0 secunde

Americanii au lansat la CES un SUV cu 1.000 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in sub 2.0 secunde
  • Americanii au lansat la CES un SUV cu 1.000 de cai sub capota si 0 - 100 km/h in sub 2.0 secunde
  • Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de franare semnat Brembo
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un sistem de franare marca Brembo Echipat cu discuri carbon-ceramice.

Organizata in perioada 9 - 12 ianuarie, editia din acest an a legendarului Consumer Electronics Show din Las Vegas a gazduit, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o larga varietate de premiere auto - pe respectiva lista strecurandu-se inclusiv noul Mullen Five RS: un crossover de inalta performanta cu doua motoare electrice in dotare, confirm primelor detalii puse la dispozitia publicului larg.

Mullen Five RS

Acompaniata de o putere de 1.000 CP, livrata ambelor punti printr-o cutie de viteze in doua rapoarte, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, exclusivista creatie isi propune sa rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in sub 2.0 secunde. Astfel ca de la orizont nu vor lipsi - asa cum precizam, de altfel, si anterior, la inceputul materialului, nici discurile de franare semnate Brembo, cu un diametru de pana la 400 mm.

Meniul caracteristic impresionantului Mullen Five RS continua, daca vine vorba, din nou, despre performante, cu o viteza maxima de minim 320 de kilometri pe ora, pe cand informatiile cu privire la eficienta modelului disponibil - spre comanda, pentru un avans de numai 500 de dolari, anunta o autonomie estimata la 482 de kilometri pentru baterie litiu-ion de doar, cu ghilimelele de rigoare, 100 kWh.

Pe plan vizual, spectaculosul vehicul se poate lauda cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, insotite de prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, un set de jante forjate de dimensiuni generoase - de pana la 22", o pereche de praguri laterale proeminente. Seria vestilor bune se incheie - intr-un final, cu doua display-uri diferite, unul pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, altul pentru sistemul de navigatie, tapiteria din piele Nubuck, scaunele ventilate.

Mullen Five RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mullen Five RS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2024