Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de BMW Seria 3. Poze reale

Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de BMW Seria 3. Poze reale
  • Arata ca o naveta spatiala, dar se vinde la pret de BMW Seria 3
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu numai trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, pe benzina, lucreaza impreuna cu un motor electric cu o baterie de doar 7.1 kWh pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 362 de cai putere.

O compania specializata in vanzarea de autoturisme la mana a doua isi intampina, in aceste zile, vizitatorii alaturi de un produs extrem de special si - totodata, de rar, respectivul dealer din Dieren, Tarile de Jos fiind, mai precis, gazda unui spectaculos i8. Asamblat in cursul anului 2014 - pe o structura realizata din plastic ranforsat cu fibra de carbon, impresionantul coupe ofera, in schimbul sumei de 52.500 de euro, un design imposibil de ignorat - desprins parca din literatura SF, cu lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv portiere cu deschidere verticala.

BMW i8 de vanzare

BMW i8 de vanzare

BMW i8 de vanzare

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, soferul si pasagerul prezent pe scaunul din dreapta vor putea experimenta nenumarate elemente sinonime cu un confort desavarsit, precum o instalatie de climatizare cu reglare automata. Mai important decat atat, printre multiplele detalii caracteristice urmatorului exemplar se regasesc si sistemul audio de inalta fidelitate, marca Harman Kardon, camera de 360 de grade, afisajul pe parbriz, tapiteria confectionata din piele, instrumentele de bord digitale.

Daca vine vorba - in schimb, despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, un motor cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, pe benzina, lucreaza impreuna cu un propulsor electric cu o baterie de numei 7.1 kWh pentru a livra ambelor punti o putere de aproximativ 362 de cai. Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de circa 4.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, complet nestingherit, incursiunea pana la o viteza de 250 km/h - limitata.

BMW i8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze BMW i8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2023