Arata ca un OZN, dar se vinde la pret de Volkswagen Golf. Poze reale

Arata ca un OZN, dar se vinde la pret de Volkswagen Golf. Poze reale
  • Arata ca un OZN...
  • ... dar se vinde la pret de Volkswagen Golf
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume de circa 36.000 de dolari, respectivul model pluseaza cu un sistem de propulsie capabil sa livreze celui de la volan undeva in jurul a 402 cai putere. Dupa cate se pare.

Un exclusivist dealer auto din New Orleans, Louisiana isi intampina vizitatorii, zilele acestea, alaturi de un vehicul extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba, mai precis, despre un extravagant Fisker Karma, exemplarul asamblat acum mai bine de zece ani, in 2012, remarcandu-se numaidecat prin caroseria senzuala.

Fisker Karma de vanzare

Meniul specific departamentului exterior continua cu o pereche de faruri dotate cu tehnologie xenon, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si plafonul echipat cu panouri solare ori setul de jante cu un diametru de 22 de inch. De cealalta parte a portierelor, in cabina, potentialii cumparatori vor intalni si o tapiterie realizata din piele, lista atractiilor interioare cuprinzand inclusiv ornamente din lemn reciclat, un volan cu design in trei spite, o instalatie de climatizare cu reglare automata, scaune individuale, cu functie de incalzire pentru fiecare ocupant in parte.

Oferit in schimbul unei sume de aproximativ 36.000 de dolari, acelasi impresionant Fisker Karma a mai pregatit, aparent, si doua motoare electrice, instalate pe puntea spate. Sinonim cu 402 CP, ineditul sistem de propulsie pluseaza cu o baterie de 20 kWh si un benzinar 2.0 turbo, montat in partea din fata, cu rol de generator.

Fisker Karma de vanzare

Fisker Karma de vanzare

Fisker Karma de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (102) Poze Fisker Karma de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Martie 2023