Asa ceva nu s-a mai vazut. Acest MUSTANG este 100% ELECTRIC si face suta in 3.1 secunde

Asa ceva nu s-a mai vazut. Acest MUSTANG este 100% ELECTRIC si face suta in 3.1 secunde
  • Productie limitata la 499 de exemplare
  • Are o autonomie de 200 de kilometri
  • Costa de la 229.625 de euro in sus
Distribuie pe Facebook

O companie americana se ofera sa-ti construiasca un Mustang cu totul deosebit. Productia va fi limitata la doar 499 de exemplare vandute la nivel mondial si fiecare va ascunde "sub capota" unul sau mai multe motoare electrice.

Ford-ul Mustang este una dintre cele mai reprezentantive masini pentru industria auto americana, dar cu siguranta cei care au creat acest model in urma cu 54 de ani nu s-au gandit nicio clipa ca in viitor, Mustang-ul ar putea fi propulsat de o unitate electrica.

Ford Mustang Charge

Ei bine, acest lucru tocmai s-a intamplat iar opera ii apartine unei companii americane, Charge. Din exterior arata ca un Mustang obisnuit care a primit cateva imbunatatiri, precum luminile moderne, o grila revizuita, jante cu 10 spite si frane performante cu etriere aurii, tocmai pentru ca americanii au folosit o caroserie originala de Ford Mustang.

Ford Mustang Charge

Interiorul este facut la comanda, cu materiale si finisaje de lux, volan si bord imbracat in piele, pedale din aluminiu, dar si cu echipamente de ultima generatie, inclusiv instrumentar de bord digital si un sistem multimedia cu display de dimensiuni generoase.

Ford Mustang Charge

Pentru sistemul de propulsie electric, cei de la Charge au colaborat cu o companie specializata si au instalat un pachet de baterii cu capacitatea de 64 kWh si cel putin doua motoare electrice. Mustang-ul va fi oferit atat cu tractiune pe puntea spate cat si cu tractiune integrala.

Ford Mustang Charge

In ceea ce priveste performantele, masina va dispune de 407 cai putere si 1.200 Nm cuplu, astfel ca repriza 0-100 de km/h va dura mai putin de 3.1 secunde. Cu o singura incarcare, autonomia este de 200 de kilometri.

Ford Mustang Charge

Asa cum spuneam mai sus, productia va fi limitata la 499 de exemplare, iar fiecare va costa de la 229.625 de euro in sus. Primele exemplare vor ajunge la viitorii clienti incepand cu luna septembrie a anului viitor, iar compania producatoare intentioneaza sa organizeze o serie de test drive-uri in orase precum Londra, New York, Los Angeles, Tokyo sau Shanghai.

Ford Mustang Charge

Ford Mustang Charge

Ford Mustang Charge

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford Mustang Charge
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2018