Asta da performanta: Noua Tesla Model X, filmata in timp ce tracta peste 100 de tone!

Asta da performanta: Noua Tesla Model X, filmata in timp ce tracta peste 100 de tone!
  • Noua Tesla Model X este o masina pe care te poti baza
  • Aceasta a fost filmata in timp ce tracta peste 100 de tone
  • Masina americana este de vanzare de la 79.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

Noua Tesla Model X este o masina pe care te poti baza. Atat pentru a te deplasa in deplina siguranta din punctul A in punctul B, cat si pentru... a tracta peste 100 de tone de pamant.

Indiferent cum ai da-o, fie ca este vorba despre dotarile de siguranta, despre factorul cool sau performantele in linie dreapta, noua Tesla Model X este una dintre cele mai impresionante masini ale momentului.

Pana si Jeremy Clarkson s-a aratat placut surprins de aceasta, cu toate ca prezentatorul britanic a fost tarat anterior prin salile de judecata de catre compania americana, pe vremea cand inca lucra la BBC.

Ce nu a spus inca nimeni pana acum despre noua Tesla Model X este ca masina cu propulsie complet electrica a marcii din Silicon Valley se descurca de minune inclusiv la... tractat vagoane pline cu pamant.

Mai precis, aceasta a fost folosita de compania Boring - infiintata, intamplator sau nu, tot de catre arhicunoscutul Elon Musk, pentru a scoate peste 100 de tone de material din unul dintre tunelurile sapate recent.

Reusita cu pricina a fost filmata cu telefonul mobil si publicata pe Twitter chiar de omul de afaceri nascut acum mai bine de 46 de ani in Africa de Sud, fondator inclusiv al unor nume precum Space X ori PayPal.

Daca ne intoarcem acum la noua Tesla Model X, masina cu propulsie electrica a companiei din Silicon Valley este oferita peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, in mai multe versiuni de performanta.

Varianta de baza porneste de la 79.500 de dolari si este livrata la pachet alaturi de o baterie cu capacitatea de 75 kWh, capabila sa genereze un sprint de la 0 la 96 km/h in 4.9 secunde si o autonomie de 381 km.

La polul opus, cea mai scumpa optiune nu doar ca pleaca de la 140.000 de dolari, dar se mai lauda si cu o baterie 100 kWh - sinonima cu un sprint de la 0 la 96 km/h in 2.9 secunde si o autonomie de 465 km.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2018