Audi anunta pretul noului Q7 e-tron. Cat costa SUV-ul care consuma 1,7 la suta

Audi anunta pretul noului Q7 e-tron. Cat costa SUV-ul care consuma 1,7 la suta
  • Audi publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Q7 e-tron
  • SUV-ul german ofera 373 CP dintr-un V6 TDI de 3.0 litri si un motor electric
  • Consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 1.7 l la 100 km
Distribuie pe Facebook

Audi a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului Q7 e-tron. Tot astazi aflam si pretul de pornire al SUV-ului care consuma numai 1.7 litri la 100 de kilometri.

Incepand cu primavara anului viitor, cea de-a doua generatie a modelului Audi Q7 va fi disponibila la vanzare inclusiv intr-o versiune hibrid.

Botezata sugestiv e-tron, varianta cu pricina gazduieste in compartimentul motor o unitate turbodiesel cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, ce dezvolta 258 de cai putere si 600 de Newton-Metri.

Acesteia i se alatura un propulsor electric de 126 CP si 350 Nm, plus un pachet de baterii 17.3 kWh, intreg ansamblul oferind un total de 373 cai putere si 700 Newton-Metri.

Audi Q7 e-tron

Audi Q7 e-tron

O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala - ambele oferite in standard, completeaza pachetul tehnic, performantele rezultate fiind dintre cele mai impresionante.

Intr-o alta ordine de idei, noul Audi Q7 are nevoie de numai sase secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi activitatea pana la atingerea celor 225 de kilometri pe ora.

Mult mai interesant este insa valoarea din dreptul consumului mediu de carburant, oficialii germani anuntand un 1.7 litri la 100 km din acest punct de vedere.

Audi Q7 e-tron

Audi Q7 e-tron

Drept urmare, un singur plin - atat de motorina, cat si de electricitate, se anunta arhisuficient parcurgerii unei distante de 1.400 kilometri.

In schimb, modul EV se dovedeste ideal pentru plimbarile scurte, pachetul de baterii anterior mentionat promitand sa acopere pana la 56 km cu zero emisii de dioxid de carbon.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 80.500 euro, noul Audi Q7 e-tron impresioneaza inclusiv la capitolul tehnologii, farurile Matrix LED, ceasurile de bord Virtual Cockpit si sistemul audio Bang & Olufsen cu 23 de difuzoare tinand capul de afis.

Audi Q7 e-tron

Audi Q7 e-tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Audi Q7 e-tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2015