Audi ia fata Tesla si lanseaza pe piata prima masina de serie cu trei motoare electrice. GALERIE FOTO

Audi ia fata Tesla si lanseaza pe piata prima masina de serie cu trei motoare electrice. GALERIE FOTO
  • Audi publica primele detalii si imagini ale noului E-Tron S
  • Modelul german vine cu trei motoare electrice si pana la 503 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza numai 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 4.5 secunde.

Ultima parte a lunii februarie marcheaza debutul unei noi versiuni de top in gama E-Tron, oficialii companiei Audi publicand in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat primele informatii si fotografii de presa ale modelului E-Tron S. Primul automobil de serie cu trei motoare electrice, dintre care doua montate la nivelul puntii spate, acesta ofera o putere totala de 435 de cai (503 CP cu functia Boost activata).

Cuplul maxim se ridica, in schimb, la 808 Nm (973 Nm cu functia Boost activata), astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza mai mult de 4.5 secunde, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Audi E-Tron S

Audi E-Tron S

Spre dezamagirea potentialilor clienti, datele referitoare la autonomia noului E-Tron S raman momentan un mister, oficialii companiei Audi anuntand totusi ca automobilul respectiv ofera la randul lui o baterie cu capacitatea de 95 kWh. Totodata, despre primul model de serie cu trei motoare electrice se mai poate spune si ca are nevoie de doar 30 de minute pentru o incarcare de la 5 la 80%.

In ceea ce priveste pachetul estetic, principala diferenta o reprezinta extensiile proeminente destinate aripilor laterale, insa cei mai atenti la detalii vor descoperi cateva modificari si la nivelul spoilerului fata.

La interior, noul model E-Tron S mizeaza pe o configuratie cu trei display-uri color si extrem de putine comenzi fizice, oficialii companiei Audi anuntand inclusiv disponibilitatea unor oglinzi virtuale, cu camere video si alte doua ecrane pentru afisarea imaginilor surprinse in trafic. Primul automobil de serie cu trei motoare electrice mai ofera si instrumente de bord digitale, tapiterie din piele s.a.m.d.

Revenind acum la seria necunoscutelor, ei bine... un mare mister raman - cel putin pentru moment, si acele informatii care fac referire la pretul de pornire sau chiar la data la care se va da startul vanzarilor.

Audi E-Tron S

Audi E-Tron S

Audi E-Tron S

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi E-Tron S
mai multe