Austriecii au prezentat masina care face suta in doar 1.99 secunde

Austriecii au prezentat masina care face suta in doar 1.99 secunde
  • Austriecii au prezentat masina care...
  • ... face suta in doar 1.99 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, viteza maxima depaseste 400 km/h - conform ultimelor informatii si detalii prezentate publicului larg.

O companie austriaca fondata in urma cu aproape doi ani isi propune sa zguduie din temelii industria auto. Primul pas in acest sens il reprezinta un model pe nume Vayanne - dezvelit cu ocazia salonului international ce se desfasoara la New York.

Realizata alaturi de specialistii Williams Advanced Engineering, respectiva creatie a DEUS atrage numaidecat atentia prin cifrele si numerele caracteristice sistemului de propulsie electric din dotare. Livrat alaturi de 2.200 CP si 2.000 Nm - aparent.

Programata sa-si faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand cu 2025, aceeasi sportiva denumita Vayanne are de gand sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 1.99 secunde. Dupa spusele producatorului vienez.

De cealalta parte, valoarea specifica vitezei maxime ar trebui sa depaseasca pragul de 400 km/h, anunta un comunicat oficial de presa. Cat despre autonomia totala, austriecii de la Deus vorbesc, la momentul actual, despre circa 500 de kilometri.

Insotita de un design semnat Italdesign, precizeaza constructorul din Viena, aceeasi masina botezata Vayanne se remarca, la nivelul departamentului exerior, in special prin grilele inspirate de simbolul infinitului. Daca mai trebuia cumva mentionat.

Sportiva austriecilor de la Deus dispune, de cealalta parte a portierelor, la interior, si de un display urias pentru sistemul de infotainment. Contrastat, oarecum, de un numar extrem de mare de comenzi fizice, instalate in imediata apropiere.

Nota de plata a extremului Vayanne nu reprezinta, in prezent, decat un mister si o necunoscuta uriase, primele informatii si detalii oferite publicului larg discutand, in schimb, despre un numar limitat de exemplare asamblate. De 99, se pare.

DEUS Vayanne

DEUS Vayanne

DEUS Vayanne

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze DEUS Vayanne
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2022