BMW a facut anuntul oficial! Ce caracteristici ar putea avea noul model al companiei

BMW a facut anuntul oficial! Ce caracteristici ar putea avea noul model al companiei
  • BMW anunta o versiune de serie a conceptuluii Vision Dynamics
  • Automobilul va fi comercializat sub denumirea I4
  • Capacitatea bateriei sau putere motorului electric raman un mister
Distribuie pe Facebook

BMW a pus capat tuturor speculatiilor si a anuntat in mod oficial ce se va intampla cu conceptul i Vision Dynamics, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut.

Intr-un comunicat care vorbeste despre cum emisiile de dioxid de carbon ale automobilelor sale a scazut de-a lungul anilor, compania BMW a strecurat si o informatie extrem de interesanta: bavarezii planuiesc sa lanseze pana la mijlocul decadei viitoare nu mai putin de 25 de modele partial sau complet electrice.

Printre acestea se va numara si un i4 construit la fabrica producatorului din Munchen, ale carui caracteristici vor fi inspirate de conceptul i Vision Dynamics. Concept dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show 2017, capabil sa parcurga pana la 600 kilometri cu un singur "plin".

Detalii precum capacitatea bateriei, puterea maxima a motorului ori pretul de vanzare raman un mare mister la momentul de fata. O necunoscuta este si pozitia viitorului automobil cu propulsie complet electrica in gama bavarezilor de la BMW, alte intrebari fara raspuns vizand modul in care va arata modelul respectiv.

Totodata, pasionatii de tehnologii futuriste asteapta cu nerabdare sa afle daca versiunea de productie a conceptului i Vision Dynamics se va conduce complet singura sau soferul va fi nevoit sa isi faca simtita prezenta in anumite situatii. Ce este drept, lucrurile se pot schimba de foarte multe ori pana in anul 2025...

Revenim, drept urmare, in prezent, unde BMW prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva o noua generatie a modelului X4. In acelasi timp, fanii mai pot admira la standul companiei bavareze si un studiu de design care prefigureaza o varianta in patru portiere a viitorului Seria 8.

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW i Vision Dynamics
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2018