Cat de mult afecteaza diametrul jantelor autonomia unei masini? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de mult afecteaza diametrul jantelor autonomia unei masini? VIDEO cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de mult afecteaza diametrul jantelor autonomia unei masini?
  • Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video
Distribuie pe Facebook

Cat de mult afecteaza diametrul jantelor autonomia unei masini? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Cu cat sunt mai mari, cu atat este mai bine. Cel putin pentru aspectul estetic al masinii, numarul privirilor pe care aceasta le va atrage crescand odata cu diametrul jantelor din dotare.

Odata cu diametrul jantelor va creste insa si disconfortul pe care il simt soferul si pasagerii. Iar acesta nu reprezinta nici pe departe singurul dezvantaj major de luat in calcul.

Un set de jante uriase se traduce inclusiv printr-un consum crescut de carburant. Si, in consecinta, o autonomie maxima mult mai mica, dupa cum reiese inclusiv din urmatorul material video.

Material video ce calculeaza, ce este drept, cum afecteaza dimensiunea jantelor din aliaj autonomia unor masini electrice. Respectiv Tesla Model 3, Model S si, evident, Model X.

Inainte insa de a trece la calcule, iti propunem un alt experiment pe care sa il iei, ulterior, in considerare. Cum afecteaza diametrul jantelor performantele unui Audi RS6 Avant.

https://www.youtube.com/watch?v=NYvKxsYFqO8

Distribuie pe Facebook
mai multe