Cea mai ieftina masina electrica de la Mercedes a primit o versiune cu 292 de cai sub capota. Tractiunea integrala este standard

Cea mai ieftina masina electrica de la Mercedes a primit o versiune cu 292 de cai sub capota. Tractiunea integrala este standard
  • Cea mai ieftina masina electrica de la Mercedes a primit o versiune cu 292 de cai sub capota
  • Tractiunea integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite si jantele pe 18 inch, camera pentru marsarier, farurile cu LED, iluminarea ambientala s.a.m.d.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei luni si jumatate, inca din primele saptamani ale anului 2021, cea dintai generatie a masinii comercializate de marca Mercedes sub denumirea de EQA a primit de curand, chiar zilele acestea, doua noi variante de motorizare.

Reimprospatarea listei de optiuni incepe cu o versiune 300 4Matic, acompaniata de o doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea neta de 66.5 kWh.

Disponibila la preturi incepand de la 53.538 de euro, respectiva masina vine cu 228 de cai si 390 Nm pe ambele punti, mai mult decat suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 7.7 secunde. Viteza maxima a variantei Mercedes EQA 300 4Matic: limitata la 160 km/h.

Oferita in schimbul unei sume minime de 56.215 euro, cea de-a doua versiune de motorizare noua a masinii comercializate sub denumirea de EQA...

... adopta o configuratie asemanatoare. Cu doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea neta de 66.5 kWh, principalele diferente majore fiind intalnite la nivelul valorilor maxime: varianta 350 4Matic a pregatit 292 de cai si 520 Nm, de unde si plusul din dreptul performantelor.

Intr-o alta ordine de idei, versiunea Mercedes EQA 350 4Matic promite sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.0 secunde.

Si de aceasta data, viteza maxima este limitata la 160 km/h. Ambele noi variante de motorizare ale masinii comercializate sub denumirea de EQA se bucura in standard de jante pe 18 inch, camera pentru marsarier, faruri cu LED, iluminare ambientala, sistem de infotainment MBUX etc.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mercedes-Benz EQA
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 Mai 2021